![]() |
@up
ale za przeproszeniem kurwa musiales napisac posta jak nie przeczytales nie? @top moze i zapowiada sie dobrze ale wg mnie nie daje sie nieskonczonych poradnikow ;/ |
Mniejsza o to, czy skończony czy nie. Uwagę mam jak na razie taką, że czytając opisy czarów, nie dowiedziałem się czy aby móc ich używać, muszę mieć płatne konto(PACC) czy też są one dostępne dla mnie od chwili wyjścia z Rookgardu.
|
Bardzo fajnie się zapowiada. Na razie korzystam z poradników dla druidów gdyż są one podobne do tych dla sorców, ale popraw tego ważnego buga!
Kod:
hi -> yes -> thais -> sorcerer -> yes |
Jesli chodzi o pisanie na bierzaco tez mnie nie przekonales. chodzi o to, ze piszesz 1 poradnik 4 tyg, z tym, ze wg pragnien i zyczen tutejszych forumowiczow? :baby:
czyli ze **** wiesz o sorcu:P? wiesz co? zaczelam pisac co by mozna dodac/zmienic, ale mam lepszy pomysl:] mimo, iz po roku przerwy gram moze z tydzien, to... poczekam na update i w swieta zrobie wlasny (lepszy:cup: ) poradnik:P chyba, ze bedzie sniezek to pojde sanki 8o |
Daj Więcej Expowisk I Nie Używaj czegoś takiego : [MONSTER][/MONSTER] bo to troche wkur*** i gówno daje. Nazwy potworów np Pogrub
|
Poradnik jest calkiem niezly oprocz kilku bledow
Wiecej takich :P czekam na kontynuacje |
Obecnie pracuję nad własną stroną poświęconą Tibii. Tam też wkrótce pojawi się pełna wersja poradnika. Pozdrawiam!
|
Dobry poradnik, przejrzyście opisany :)
|
Bold jak możesz podaj linka :] Poradnik ładnie napisany ale nei dokończony :/ :P
|
fajnie było by gdybyś też dał opis expowisk dla ludzi którzy grają na facc bo nie każdego że tak powiem stać na premium....Pamiętaj o nas :]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:44. |