![]() |
Zagłosowałem na Oroga, to Ľle?
|
To !CENZURA!<zajebi¶cie i wykur.wi¶cię>!CENZURA!
|
Cytuj:
ja wlaze raz na 2/3 dni i jest dobrze;\\\\\ turok nub glosowac na oroga albo bedziecie lamy |
A gdzie Kalas..?
A tam, sram na Kalasa. OROG F T W! |
glos na pacza ;)
|
wiecie tez nadtym myslalem ale pomyslalem 10 razy zanim to zrobilem(jednak wyszlo ze nie)
pytałe¶ sie o zgode? pozwolili ci? naprawde sa wszyscy "najlepsi" fake'iowcy odpowiedzi na pytania: nie nie i nie -.- |
ja niemoge beznadzieja dlamnie niezaglosuje bo bendo niektore osoby zly napewno namnie zaglusje naposzyklad na turok_666 a gargoin_rtn czy jakos tam bendzie namnie zly nieglosuje mam to w du***
|
Mógłby¶ chociaż zamie¶cić linki do tych fake'ów..
Nie chce mi się szukać 8o |
Dla mnie to prowokacja. Po 1 tytuł po 2 widzę tu tylko 6 osób które mogły by w tym startować ilu nie widzę to już nie mówię po 3 jeste¶ noobem.
|
Cytuj:
co¶ ci zrobiłem ? -.-' nie masz podstaw do nazywania mnie nubem ... zobacz sobie co to jest nub a dopiero potem używaj zwrotów -.-' @Down Poważne to może było za czasów gdy Admin tu zagl±dał a fake były na poziomie =\ |
Spamujecie. Temat to jawna prowokacja, a wy dali¶cie się złapać jak naiwne dzieci. Połowa postów w temacie leci do moda, bez względu na autora.
Przestańcie robić sobie jaja. To nie jest spamsite ani hydepark, tylko POWAŻNE forum. @down Gratuluję trzeciego raportu dzi¶. Módl się lepiej, żeby nikt poważny nie został modem, bo wróżę ci rychły koniec kariery w takim wypadku. |
Cytuj:
@turok nubek ;\ @edit mam nowy link w podpisie xdddd http://img210.imageshack.us/img210/2...ematherid4.png nothinK else matHER @up rychly koniec? o nie, to juz okolo 15 =< |
Kurwa. Znaczy O nie!
|
ciekawe czy oni dali ci zgode bo raczej nie.
|
@Dark Alf
Ale my się nabijamy z tej prowokacji, a nie dajemy się sprowokować.. Przynajmniej ja. |
O.o
Załamka ze wy w ogóle dodali¶cie komentarz do tego tematu...
|
Ja oddałem głos na X-Zero.
Według mnie ma najlepszy fake i nie robi nowego tylko ciagle kontynuuje ten.Ja tak nie umiem. A tak poza tym to ten konkurs jest jaki¶ dziwny ;> |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:51. |