![]() |
Cytuj:
co do OFF w M-ce dziwne... nawet tam reklam o tym nie ma :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ah, a póki co byłem już na Metallice i na Today is the Day, Jucifer (\m/), cośtam, cośtam, Antigama i Woody Alien. |
Ja też wątpię, ale na Interpol i Editors mam chrapkę ;P Moja siostra jedzie na pewno, ech...
|
Cytuj:
Szkoda że w Polsce nie ma festiwalu dla ludzi dziwnych lubiących drony czy jakieś psychodelie, chętnie bym zobaczył na live The Angelic Process, Sun 0))) czy Have a Nice Life (może ktoś ma jakieś info;>?) |
Cytuj:
Sunn o))) byłoby skrajnie niestrawne, nawet na off festivalu (w którym dominuje "polska alternatywa" w stylu Much...). The Angelic Process zobaczyłbym bardzo chętnie. A psychodelia jest jak najbardziej możliwa, Acid Mothers Temple było swego czasu w Warszawie... A co do Godspeed - mam wrażenie, że Thee Silver Mt. Zion Memorial Orchestra & Tra-La-La Band w Polsce jest jak najbardziej możliwe, mimo że projekt ten raczej odbiega od "godspeedowego" postu, mają też świetne kompozycje, vide God Bless our Dead Marines ( http://youtube.com/watch?v=TlWsqpc8BEk ) |
Cytuj:
Co do Silver Mt. Zion to muszę wykrzyczeć głośne NIE, strasznie mi się nie widzi ta produkcja, zresztą na nowym albumie..eee co tu dużo mówić, 5 sekundowe kawałki robione bez sensu a w tych normalnych to zdarzają się ciekawe momenty ale jest ich niewiele |
Cytuj:
|
Cytuj:
Scena post-rockowa jest b.duża, więc masz w czym wybierać (chociaż mało słyszałem do tej pory płyt na poziomie GY!BE). Polacy też mają - np Stwory (stworywodne). |
Cytuj:
Cytuj:
|
A ja byłem wczoraj na The Police w Chorzowie:cup::cup:. Byłem też 07.06 na Kruku w Psarach :cup:8o
|
Na Woodstock pewnie pojadę. :-)
|
Haaa, teraz cały Białostocki owczy pęd pcha się na tzw "eska" oglądać September czy tam Denzela. Cały ten shiet będzie o 21.05 na TVP2. Mnie tam nie zobaczycie!
|
Cytuj:
jeszcze może na Claptona pojadę. |
planuje jechac na anti-flag jesli wogole zagrają w polsce, na pewno jarocin, woodstock bo pisze material z niego do gazety i radia, a takto bylem niedawno na mettalice, rok temu red hotach. Troche tych koncertow jeszcze zalicze bo sam tez organizuje takie mniejsze, a nieraz nawet gram:)
|
Off Festival 08-10.08.
|
Ja byłem na O.S.T.R'rze na Juwenaliach i Darłem się najgłośniej ze wszystkich ; p
|
Jeśli wszystko dobrze pójdzie, to 1-3 jestem w Kostrzynie :)
|
Cytuj:
|
Ja w tym roku wybieram się oczywiście na 25-lecie Vadera (30 Sierpnia 2008 Warszawa, Klub "Stodoła") oraz na Magic Circle Festival, na którym zagra moim zdaniem najlepszy zespół heavy metalowy w historii czyli Manowar.
Zalicze też przystanek Woodstock, na którym również zagra Vader oraz jeden z moich ulubionych polskich zespołów Acid Drinkers. Oczywiście na woodstocku muzyka to tylko dodatek. Kto był choć raz ten wie o co chodzi. :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:42. |