![]() |
Cytuj:
|
Naprawdę postarałeś się, i życzę powodzenia w kolejnej części "poradnika".
|
Ładny poradnik widać że się napracowałeś,ale jedno mnie zastanawia gdzie na helheim jest mainbox ?
|
bardzo lubie jak ktoś doświadczony sie bierze za poradniki a nie że są ludzie kórzy wstawiają 2 ss i 3 zdania i myślą że są fajni a żeby było śmieszniej to są też tacy co takim poradniką dają 10 na 10 :S
a propo tego poradnika moge powiedzieć tylko tyle 9+/10 i czekam na dalszą część ;] |
To nie jest poradnik, to jest to, o czym marzyłem przez ostatni tydzień...
Z niecierpliwością czekam na 2 część poradnika. ;) pOzdrawiam |
Duży obóz barbarzyńców można czyścić sorcem od 35 lvla, robiąc 30-35k/h. Bez ice witchów oczywiście.
A na frostach z Rage of The Skies (czy jak się to 'energetyczne ue' nazywa) podobno da się wyciągnąć ponad 900k/h, co oczywiście wymaga dużego lvla i dużej ilości kasy, ale jest wykonalne. Przynajmniej na paru filmikach widziałem takie akcje. |
Z wyvern lecą jeszcze kryształki
I brakuje 2 rodzajów piratów Ghosta i Korsarza |
Nie no Neopostman miał dosyć oglądania poradników pseudoużytkowników i odwalił BARDZO DOBRĄ robotę.Tylko 1 rzecz nie daje mi spokoju.Czy Tobie Neopostam druid nie kojarzy się z Hailstormem Rodem?Bo Druid jest przykładem spokoju,harmonii,a różczka która wali ze śmierci nie za bardzo go odzwierciedla.Bardziej do spokoju pasuje Hailstorm Rod.Takie jest Moje zdanie.
Co o tym myślisz? |
W kopalniach Forgormar na -3 zabrakło niebieskich cultów, a przeciez ich tam pełno biega.
Na lich hellu także znajdują się respy ghostów. Tylko najgorzej mnie martwi, że teraz ludziom wszystko na tacy trzeba podać. Kiedyś tak nie było, wyruszało się w nieznane i samemu oceniało czy się opłaca expić, czy nie. Ale tak czy siak... wielki + dla Ciebie. |
Poradnik ładny, widziałem kilka błędów, typu knight - smp? :/ od kiedy? Dodaj looty z 8.2 i będzie lepiej.
|
kilka małych błędów, ale i tak sie postarales =) bardzo dobre dla osob, ktore dopiero kupily pacc, lub po prostu nie wiedza gdzie isc expic a nie znaja tych terenow.
|
Naprawde dobry poradnik, jeden z lepszych jakie ostatnio widzialem.
Pamietasz jeszcze swoj stary poradnik z tombami? Mogłbys je scalic. |
Genialny poradnik, thx.
|
Poradnik bardzo ladny, aczkolwiek jest kilka niedociagniec. Przy niektorych stwierdzeniach bym podyskutowal. 8/10
|
Istnieje szybsze dojście do kopalń w Svar ;]
|
Cytuj:
|
Cud, miód i orzeszki...
Poszperam po necie to ci wyślę parę filmików xP:) Eee...czemu ten poradnik jeszcze w propozycjach siedzi :( @down No i o to chodzi ;) |
Uważam, że poradnik jest bardzo dobry, błędów poprzez szybkie przejrzenie nie dopatrzyłem się, a więc nie pozostaje nic innego jak przenieść do poradników :)
|
Dodałem filmik o Helheim (Dzięki Pirenet =))
|
Witam
Jak dla mnie boski poradnik :P Tylko tak dalej :) 10/10 Pozdrawiam |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:35. |