![]() |
mi by sie nieźle ręka trzęsła na tych frostach xd
|
Poki nie ogladalem filmow Aradny bylem pewien w 100%, ze w dzisiejszej tibi nie da kompletnie sie kompletnie nic zdzialac w pojedynce, a walka 1 vs 1 nie istnieje, bo wygra ten kto ma wiecej run czy manasow. Alle Aradna pokazuje, ze nie ma rzeczy niemozliwych, filmik z frostami kompletnie mnie rozwalil, on polaczyl swietne pvp ze swoim filmikow + lurowanie potworow jak na non pvp ;d. Jedynym paradoksem jest to, ze sorc bez utamy latwiej leczy sie od takiego spamu niz pal/knight :p. Nie no koles jest niebywaly, by mu jeden taki film wyszedl, ale on na kazdym filmie pokazuje cos nieprzecietnego :P
|
szkoda ze wylacza od razu po zabiciu i zebraniu loota :)
|
@ up
dokładnie , mogłby jeszcze zostawic do końca jak se z nimi biega up/down czy w ogóle jak ucieka , pz end , logg ; D @ film awesome 23:08 Ariness [106]: elo 23:08 Ariness [106]: noobeq 23:11 Warning! The murder of Ariness was not justified. 23:11 Aradna [149]: Exevo Gran Mas Flam ;D |
Jak oglądałem 2 film pojawiło mi się takie coś:
23:29 You see tile ID 63 00 with info about player-monster-npc Wie ktoś o co chodzi ^^? |
Cytuj:
Edit Nie mowie ze on/ona ma slabe pvp, to taki sarkazm :P |
Cytuj:
|
Dobry pociska naprawde haha
Bot czy nie to nie wazne zbytnio.. padli to jest wazne, ze beda musieli lvl odrabiac to jest wazne :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:47. |