Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gornik14
(Post 2153260)
Witam,byłem już tym tak wkurzony że postanowiłem napisać to na forum.Otóż mam knighta lvl 55 skille 80/80 i gdy hunciłem na dragach to jakiś palladyn z lvl 39 przyszedł i zaczął mi zabierać wszystkie dragi(to był świat non-pvp),to zapytałem sie go jakie ma skille a ten pisał że ma 70/54..
ja mam bright sword i demon shield ale próbowałem też atakować z blacksteel sword
paladyn atakował z boltów
Nie wiem czy to wielki pech ale moje uderzenie były słabsze od jego,uważam że Cip powinien to zmienić a Wy jak myślicie?(oczywiście jeśli ktoś z was ma palladyna to myśli odwrotnie)
|
Po Update Summer 2008, zostało to juz zmienione,ponieważ bolt mao o 6 ataku mniej niż BS. Jeśli jednak chodzi o twoje uderzenia,skoro masz 55lvl kup giant sworda. Ma on 46 ataku.
Nie zgadzam się z opinią, że Knight i Pall są na równi. Profesje nigdy nie były, nie są i nie będą równe. Lecz sprawa kto kim gra jest w naszym umyśle, po prostu gramy tym kim gra się nam najlepiej. Palladyn jest stworzony do bardzo szybkiego expienia, ale także wkładania w nie bardzo dużo funduszy, zaś knight do dużo wolniejszego expienia, ale zaś z większym zyskiem. Sork i Druid były, są i będą uzależnione od szczęścia w loocie, lecz mają najefektywniejszy exp.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pietru
(Post 2155414)
Ja paladynem mam skile 74/56 na 45 levelu i napewno nei bije draga szybciej niz knight, a jak expie na dwarf guardach i przychodzi mi knight na 60 to mam po zabawie...
|
To tylko pogratulować twojej inteligencji. 45 RP na Guardach. Ja z 70 distem na 30+ lvlu siedziałem na Dragach i nigdy nie miałem waste. No,ale ja gram na PvP, może to od tego zależy, że ty na NON.
Wcale nie twierdze, że gracze na NON to nooby, no ale exp na guardach pallem to imho nie porozumienie. Oczywiście można na nich expić, ale porównując exp z Tomb, a nawet FACC na D Lair to Guardy to po prostu mozolne zdobywanie expa.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez xoz
(Post 2155309)
50ek - tomby te same co rp; wbrew pozorom, na malpeczkach 55k/h z zyskiem 5k/h da sie pocisnac
50rp - gsy? nie mow ze bez farta ci sie zwraca...
niby czemu ten 100ek nie moze expic up/down z e gran? a frosty i wrl?
btw demony nie sa expem dla 100rp, co najwyzej powolnym huntem
lizardy dla ek nie sa zle. 80k/h da sie wycisnac. na lagunie 100+ to tylko na bocie biegaja
poza tym za knightem przemawia jeszcze jeden wazny argument, o ktorym wszyscy wiedza
|
To co ty tu napisałeś to jest parodia. 55k/h na małpach? Chyba na King-Kongach -.-. 55k/h to tam można wycisnąć jak się
jest samemu co na małpach jest tak samo prawdopodobne jak to, że Tibia bedzie 3D. 50 RP na Gsach expi bez waste nawet bez farta. Przepraszam bardzo, ale jeśli umie się przed nim uciekać to bez problemu na samej kasie wyjdziesz na zero. To 55k/h to właśnie szybciej na lagunie wyciśniesz niż na tych małpach. No lizardy nie są złe, ale w porównaniu do Tomby lub Dragów są słabe. W dodatku ludzi tam jak mrówek.