![]() |
:]
No no spoix tekst. Teraz przynajmniej wiem, co mnie dogoni bez większych problemów :p
|
Moim zdaniem time ring MUSI być szybszy (daje większe przyspieszenie) od bohow. Czemu ? Bo skoro trwa ono tylko 10minut (bohy sie nie zużyją) to na chłopski rozum coś co trwa krótko musi byc lepsze :P Mam nadzieje, że załapeicie co mi się kotłuje pod kopułą :P
|
Moim zdaniem to z tym GSem to prawda. Na 29 lvlu uciekałem mu, chociaz bardzo powoli (niewielka różnica speeda w sumie :)), niestety odbiegłem za daleko, puścił haste i mnie dogonił - kaplica. Więc nawet jeżeli lvl 11 to nie dokładna szybkość GSa, to różnica między 11 lvlem a GSem jest dość mała.
Btw, gdybym miał lekkie lagi jak uciekałem to bym zwiał :) A co do ringa, zdaje się że on daje speeda zależnie od lvla - na niskim różnica jest niezauważalna, a na wysokim dość spora. |
Ślepi
Nie wiem czy wy przypadkiem czytać ze zrozumieniem nie potraficie?
W tej tabelce podana jest prędkość w stosunku do nowych postaci, a więc szybszych od starych o 10 poziomów. Tzn; że gs ma prędkość równą 11 lvla nowej postaci, a 21 starej postaci. Trzeba czytać ze zrozumieniem> pozdrawiam |
Z tej tabelki z Speed wynika, że Orc Berserker ma szybkość 250. Ja obliczyłem, że moja postać ma prędkość 258. Wszystko spoko ;) tylko jak od niego uciekałem to mnie jednak dobij i padłem. Więc i tak wszystko zależy od szybkości tibi i mojego kompa. :p
|
Cytuj:
Jeżeli pan napisał "artykół" to chyba przeprowadził odpowiednie testy i inne... korzystał ze sprawdzonych żródeł... Żaden przedmiot nie zwiększa szybkości o x% Weźmy pod uwagę np postać żeby było wygodnie 10 lvlową... (osoba x) i 200 lvlową...(osoba y) i że przedmiot przyśpiesza szybkość o 10 % (przedmiot v) Skoro postać x 10 lvl to= 220 (prędkość wstępna)+ (10*2=20) = 240 pt szybkości Skoro postać y 200 lvl to= 220 (pr wstpn.) + (10*200=2000) =2220 pt. szybkości Osoba x założyła v - 10 % z 240 = 24 a 24:2 to 12 więc przedmiot v przyspieszył osobe o 12 lvl Osoba y załozyła v - 10 % z 2220 =222 a 222:2 to 111 więc przedmiot v przyśpieszył osobę y o 111 lvli!! a jeżeli to co mówisz jest prawdą to bubble z bohami biegałaby jak ~500 lvl a to jest neiprawdą... a z zestawieniem BoH + TR + Haste Biegała by tak szybko że nei było by jej widać... Wystarczy tlyko 2x pomyśleć zanim się wciśnie "Wyślij Wiadomość" @ Topic B. Dobra robota Congratz |
@do tych, co mówiąm, że potwór ich dogonił, a w tabelce było że mu zwieją
Na niektórych podłożach idziemy szybciej, a na innych wolniej. Np. po błocie idziemy wolniej niż po trawie, a po trawie idziemy wolniej niż po ścieżce. Nie wiem czy to samo jest z potworami. Jak tak to może potwór szedł po ścieżce a my zwiewamy po trawie 8o |
Cytuj:
|
Cytuj:
Pozdr. |
Cytuj:
Wiem że w 9x mniałem to ale w XP Home Edition to ja niewiem. bo jest news panel sterowania. Edit:Jusz znalazłem w Uruchom wpisałem nazwe i mi otworzyło no rewelacja thx. |
Bardzo dobry poradnik. Szukałem czegoś takiego ;)
|
mam pytanie odnosnie szybkosci chodzenia w BoH-ach czy ostatnio nastąpiły jakieś zmiany??
Cytuj:
Mam postać na 37 lvl-u Z góry przepraszam że tutaj się o to pytam, ale nie wiedzialem gdzie zapytać Pozdrawiam serdecznie |
Fajne wytłumaczenie
Fajne wytłumaczenie sposobu poruszania się :) niezly poradnik....Zawsze mnie to zastanawiało jak to jest z szybkością chodzenia... :)
|
Ciągle mi błąd na stronce wywala i niemogę zobaczyć tych dwóch obrazków na dole poradnika. :o
|
Spox art, podoba mi się.
|
Poprawiłem - wywaliłem obrazki i wstawiłem link do oryginału (zresztą ten sam link cały czas był na początku arta więc mam nadzieje że pomógł jak nie było widać obrazków).
Pozdr. |
Nom też zauważyłem.Ale ja moim drutem na 17 byłem szybszy od mojego kumpla knighta na 27!!O co chodzi?
|
Super.Bardzo mi sie podoba.B)
:cup: |
Cytuj:
|
Mi sie ostatnio wydawalo, ze ciezar eq tez ma jakies znaczenie...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:08. |