![]() |
Mhm, czyli wychodzi na to że jak założę death ring, to zaoszczędzę sobie dużo czasu skilowania?; <
|
Ale zal. Wy naprawde nie czaicie mojego posta.
Chodzi o to ze jak masz 70 skila i sobie zalozysz armor ktory doda ci 5 to masz 75 i wtedy skilujesz z 75-76 dluzszy okres czasu niz jakbys nie zalozyl arma to bys mial z 70-71 latwiej do wyskilowania i potem bys zalozyl armor i mial tyle samo skial czyli 76. CZAICIE DO HUJA? |
Cytuj:
|
ty no właśnie czyli jak sie załozy death ringa przy skilach 80/80 to można nieźle na tym wyjść ;)
|
Autor dobrze myśli, ale ja nie uważam tego za błąd. Cipsoft wymyślił te itemy z przeznaczeniem dla osób idących na większego hunta, lub osób które już nie chcą skillować:) a ci co chcą to nosić 24/h i jeszcze skillować no to niestety, ale to już ich własny wybór.
|
@Marina
Wszyscy rozumiemy o co Ci chodzi, sporo osób wypowiedziało swoją opinię na ten temat, więc o co Ci jeszcze chodzi? Wiadomo, że na wyższych skillach, nawet 'fikcyjnych' skill leci wolniej. Tak samo jest ze sword ringiem, jak go założysz, to nabicie skilla zajmuje więcej czasu. |
Cytuj:
edit: @down http://tibia.wikia.com/wiki/Death_Ring Cytuj:
|
tak samo zrobili blad ze wprowadzili do gry axe ringi bo to nam niszczy postacie! pomyslcie, bez axe ringa awansowalibysmy duzo szybciej i bylibysmy fajniejsi! co za nuby z gmow i w ogole!
@up ludzie tak wlasnie robia xd |
@Ditto
Robią, ale na pewno nie zwykli, szarzy gracze, którzy nie grzeszą kaską ; ) |
No wiec wlasnie o to chodzi.
Nawet na wiki pisza ze ludzie skiluja na death ringach. Opis: Ze względu na swoje "magiczne" właściwości używany zazwyczaj do ozdoby domków oraz do skillowania Shieldingu. Wiec jak skilujecie to zjedmijcie te armory dajace dist i mlvlowe itemy. |
Powiem tak :
Itemy nie spowalniaja trenowania skili mlvl itp . moj przyklad mialem 2% do 81 mlvl zalorzylem sobie armor czapke i mialem 82 mlvl to po wbicu 2% ujzalem napis ze avansowalem na 81 mlvl a w statystykach zmienilo mi sie na 83. |
@up
mysle ze masz racje, dzisiaj to sprawdzilem... mialem gdzies tam postac magiczna z 8lvlem i 0mlvlem, zalozylem spirit cloak dodajacy 1mlvl i nie zauwazylem zadnej roznicy gdy rosnie na 0 mlvl czy tez na 1mlvl chociaz gdyby takowa byla odrazu zauwazalna |
o.O dobrze że mi powiedziałeś. nie pomyślałem że jak sie nosi te rzeczy to skile wolniej rosną. Od teraz gdy bede trenil mlvl to ściągne te itemki:cup:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Brawo Sherlocku! Knighci zawsze tak mieli ze sword, axe, club ringami :O |
Cytuj:
Zal mi ciebie. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Gościu ma racje i dlatego teraz cipsoft robi patcha.
|
Cipsoft robi patcha aby utrudnić zdobycie Demon Legów panie poinformowany, a tam też sobie łeb uciać że ulepszą jakoś Bog Raidery.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:08. |