![]() |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
line-upem exclusivow. Przeciez konsola nie jest po to, zeby stala, tylko po to, zeby w nia grac. Co z tego, ze ps3 ma mocniejsze bebechy, jezeli wiecej gier jest na xboxie, XBL jest o wiele bardziej dopracowane niz system gry sieciowej playstation? Wiadomo, ze sa gry na ps3, ktorych nie ma na xboxie i na odwrot. Na ps3 mamy GoW (God of War), MSG, GT itp. Na x0 mamy Halo, GoW (Gears of War), FM itp. Cytuj:
Dodatkowo: barwa oraz nasycenie kolorow wyglada inaczej przy roznych kablach. Przy hd-componencie, hdmi, hd-av mamy do czynienia z innymi kolorami :P @down: jezeli ciagle piszesz o ps2, to czego sie spodziewasz? :> @edit down: Ale argumenty typu: "grafika ps2 jest podobna do xbox360//ps3" to juz chyba lekkie przegiecie :D @edit2 down: Nie... Calego Gears of War przeszedlem na 14" TV crt a grafika i tak byla dobra. Jedynie brakowalo jej troche ostrosci, ktora otrzymujemy dzieki cyfrowemu wejsciu w tv :P No i wiadomo, ze kolory tez troche gorsze, ale caloksztalt nie byl zly. |
Zaraz ten temat zamieni się w wojnę X360 kontra PS3 (Ewentualnie Wii)... ^^'
@Up: PS2 przytoczyłem tylko dlatego, że Tomows miał wcześniej tę konsolę xP @Edit/Up: Chodziło mi, że jest podobna wtedy kiedy konsole nowej generacji podłączymy do starych telewizorów ; D. @Edit2/Up: Właśnie ostrość jest tutaj najważniejsza, bo bez ostrości to wszystko lekko rozmazane jest xp. I dlatego też użyłem słowa "nieznacznie lepsza" ^^. |
A jak mam taki tv napisane jest, że lcd, ale ma tą "dupę" xd Nie jest to jakiś staroć tylko całkiem nowy ;p I jest z przodu taki płaski xD To mi wejdzie to hdmi?
@edit http://www.allegro.pl/item388827825_...im_okazja.html coś jak to tylko ma 100 mhz i naklejkę i 29 cali, Colour LCD monitor. @down No właśnie nie wiem, ale ma dużo wejść z tyłu tylko teraz trudno zobaczyć ;/ Jedyne dostępne tak po prostu jest to używane do ps2 (3 kolorowe wtyczki) |
A jest wejście HDMI? ^^'
Powinno być... |
Ten TV nie ma HDMI. Lepiej zrobisz, podłączając X360 do monitora.
|
@up
Mówię, że podobny xd I jest jeszcze jeden ból... Pisze mi, że jest HD, a canal + sport HD nie chodzi xD Tylko dźwięk. |
Cytuj:
|
Ale jak mam telewizor HD to automatycznie mam wejście HDMI tak?
|
Cytuj:
Topic: kupuj arcade a dysk twardy zawsze mozesz dokupic |
A zresztą co ja się kablem przejmuje... Jak będzie zły to kupię drugi... To tylko 15 zł. I kupuję arcade. Na allegro można kupić dysk 20 gb za 180 zł i taniej. Po co mi to xd
|
Cytuj:
Cytuj:
XBL bardziej dopracowane, kwestia sprzeczna. Weźmy Battlefield: Bad Company - w x0 gra sieciowa jest rozwiązana metodą p2p, więc wszystko zależy od łącza hostującego czy są lagi czy nie. Natomiast na ps3 BF:BC ma dedykowane serwery, dzięki czemu nie doświadczyłem ŻADNYCH lagów. Do tego system online PS3 właśnie się rozwija i jak tylko Sony go dopracuje - pobije x0 na głowę, ponadto gdy wyjdzie Playstation: Home, konsola microcrapu będzie się mogła schować ; ) Ale muszę przyznać, Sony ostro daje dupy i dopiero po 2 latach istnienia konsoli wprowadza update, który powinien być od samego początku. Mało tego, zapowiada go jak jakąś premierę gry stulecia. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
a GTA 4 chodzi lepiej na ixie czy na PSie ?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Fight through the pain ! <3 |
Cytuj:
Poza tym - patetik fanboi plz? |
Cytuj:
|
Nie opłaca Ci kupić ARCADE ponieważ, arcade chodzi 750 zeta, a widziałem X Premium za 800 zetka fakt bez wejścia HDMI, ale chyba się opłaca .
http://www.ultima.pl/Xbox_360_Premiu...gratis_/i5547/ Odradzam kupna ELITE ponieważ czarny gorzej wygląda niż biały :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:09. |