![]() |
No w sumie wyłoni ten konkurs najlepszego snipera. Ale nie koniecznie najbardziej wyskillowanego w snajperce ; p Ale pomysł i tak gites. Tylko skąd tą mapę ściągnąć? ; )
|
http://www.forum.tibia.pl/showpost.p...1&postcount=22
Masz post z linkami:D. |
@Kogut
Co robimy z tymi granatami? Broń podręczną zostawiamy, ale granaty podlegają już dyskusji.. więc co robimy? Wyłączyć całkiem granaty czy ograniczyć do dwóch na rundę? Survival mode ofc włączone, żeby nie było leczenia :P |
ja to bym wyłączył i granaty i bronie podręczne... bo co z tego, że dajmy na to będę latał z socomem i będę co rundę wygrywał ? ofc to taki przykład, nie mówie, że jestem taki pro >.>
|
Okej, postanowione.
Only barrett. Bez broni podręcznej i granatów. Jak to mówił ktośtam: 100% skill ;] |
Hahaha, to ja mówiłem o skillu /o/.
|
No, Ok tylko Barreta. Ściągajcie kogo się da, bo inaczej będę musiał ciachnąć ludzi, do 8...
|
Z miłości do Koguta biorę udział <3.
|
To teraz tylko 4 osoby muszą sie zgłosić do piątku.
|
Dodajcie mnie do listy uczestników ^^
Och ile to razy UMYŚLNIE waliło się double ze snajpy :D Mam nadzieję że nikt z was nie będzie walił na ślepo i wygra :D ps. gram dla zabawy, z nudów, nie dla rankingu ;o |
Ja chetnie, dopisz mnie ;)
btw, ostatnio nie grałem bo byłem na wakacjach i nie mialem jak :P |
Dopisz mnie, ostatnio nie mam czasu, ale może coś się znajdzie.
|
Jeszcze tylko jedna osoba do jutra. Dawajcie.
|
Jeśli nie zgłosi sie żadna osoby do dzisiaj, do godziny 18, będę musiał, ujechać od 15 do 8. Przykro mi, ale inaczej nie da się rozegrać mistrzostw. Namówcie Nadrilla =P
|
Nadrill- namawiam Cię!!1
|
Nawet to nie wiem o której godzinie jest... A co dopiero żebym był dziś wolny. Wolę nic nie obiecywać, bo nie wiem czy dziś będę o 18-20 w domu.
|
No, ważne żebyś za tydzień był. Dopisuję cię.
|
Dobra, to kto dzisiaj gra? : d Kolejność w/g listy z 1 posta?
|
Najpierw to rozpiskę zróbcie..
Kogut się miał zająć losowaniem ;] I doklej tą rozpiskę do pierwszego posta. Aha, dziś o 20.00 mnie nie ma, więc z gry nici. |
Przebieg mistrzostw:
http://img399.imageshack.us/img399/9...rzostwayv6.png Wybieranie zawodników, odbyło się na zasadzie losowania. Najbliższe mecze: Data: 25 lipca, Piątek, godz. 20.00 Zawodnicy: Piranezi vs. Voldemort Nadzorca: Pemek33 Data: 25 lipca, Piątek, godz. 20.15 Zawodnicy: Dragon-Fly vs. Pomocny murzyn Nadzorca: Kogucik302 Data: 25 lipca, Piątek, godz. 20.30 Zawodnicy: Panoramix vs. Walekifa Nadzorca: Pemek33 Data: 25 lipca, Piątek, godz. 20.45 Zawodnicy: Inix vs. ErAgOg Nadzorca: Kogucik302 Powodzenia! Dodano nowy punkt regulaminu Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:28. |