![]() |
Moze byc 9/10
|
Bo jetses kumpel i kupiles mi chrupki , dam ci 8,5/10 :p Czekam na more!
|
Witam!
Chcial bym powiedziec ze cale party dodam dopiero po Wakacjach! Wyjezdzam i biore tylko kompa ale nie bede mial internetu ! Bede robil Fake (Bo nie potrzeba neta zeby robic Fake) i po Wak.dodam wszystkie party! I mowie teraz serio chce dokaczyc tego Fake =D Pozdrawiam, Xikon! |
A na wiosce to wszyscy są biedni >.<
Ogólnie ten fejk kojarzy mi się z serialami typu 1 Miłość, M jak Miłość, Barwy Szczęścia czy inne gówienko ;/ I mało barwne te lokacje ;/ |
Wiocha?
I mają piękne ściany? (za marmuru?) A nie mają siły iść do lasu wyrąbać drzewo albo dwa i zrobić jakieś deski na podłogę... Popraw sklejkę... Cytuj:
czas kiedy siedzę na tym forum. Ciągle tylko miecze, bronie, zabijanie, artefakty, wojny, magia, demony, zuo vs. dobro itd... Pamiętaj! Taks samo w przypadku gier i filmów, najważniejsza jest treść, fabuła, świat a nie grafika, efekty, realistyczność... |
Yeeehaa jestem cuul bo Arashel powiedzal ze mam orginalny temat =D Mowie teraz serio mam podniete =P
|
@up:
Ej no, ale opanuj już te swoje *przyrodzenie*, bo mi fake'a zasłania :/ @fake: Kilka błędów, ale oryginalny, bo tego typu fake to rzadkość na tym forum. Ten domek...łóżka tak blisko siebie...ten ostatni to nie wiem jak z niego wstanie. Ten po środku też. I brak podłogi. I ten..ten...ech, ognisko z ...no...garnkiem(?)...w środku chaty jakoś mi nie pasuje :f. 6/10 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:29. |