![]() |
no niezłe durzo sie dzieje jak na początek narazie 8/10 czekam na więciej;)
|
@jednostki
Co z tego, ze na stare czasy, jak nie umiesz ich uzywac. -.- @topic Nie masz zadnego pojecia o tworzeniu jakiejkolwiek fabuly ^^ @down Haha xD Wez sie chlopcze opanuj. Nikt mi tego nie powtarza. I się tak nie rzucaj i nie pluj, bo tylko potwierdzasz to, ze nie umiesz przyjac krytyki =* Taka jest prawda, twoj fake nie dorownuje nawet polowie tych, ktore sa przedstawiane w tym dziale. I tyle. Az tak sie boisz krytyki? Na twoim miejscu wzialbym sobie te slowa do serca i zaczal pracowac na fake'iem, a nie sie rzucasz i kozaczysz. Smutno sie robi, ze na 75% ludzi na forum sa wlasnie tacy jak ty ;< btw. przeciez to nie moja wina, ze nie umiesz jednostek uzywac, nie? ^^ |
Cytuj:
byłem miły ale zaczynasz mnie wy*****ać -,-' http://img515.imageshack.us/img515/7030/beztytuuvr5.png to ci sie na pewno spodoba spojry na ta kolorystykę i na cieniowanie a jego kształt !! W ROK BYŚ TAKIEGO NIE ZROBIŁ!!111111111111JEDEN KURWA JEDEN ! I CO TERAZ !? @EDIT KAZDY CI POWTARZA ZE NIE MASZ SIE CO CHWALIC TYM TWOIM PIERD*****NYM FEJKIEM BO TYLKO TYLE POTRAFISZ !!!!1111111JEDEN i ghihiihihihuihiu i tyle ! @jeszcze edit TAK CI SIE NIE CHCE CzYTAC FEJKA A TO JAKOS PRZECZYTALES :< 8===============B PRZEPRASZAM ZA SPAM. |
..... next part plx?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:24. |