Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Fake'i (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=61)
-   -   Oszukać Śmierć - reedycja (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=184440)

Gelt 30-07-2008 17:52

Dialogi trochę.. Bez sensu. To aż dziwne, ze kobieta zatrzymuje się tak chętnie u pierwszego lepszego człowieka. Co prawda uratował ją, ale jednak wyglądał.. Niecodziennie. Drobne niedociągnięcie. No i to samo co pisali wyżej: SMOK. Ale kontynuuj. Może coś ciekawszego będzie dalej.

Lemur II 30-07-2008 20:08

nawet nawet 7/10

Hromorium 31-07-2008 11:41

8/10 za to ze dawno niew idzialem parta :D

Herbi_Oxyna 31-07-2008 13:07

@up
Tak, ostatnio właśnie utknąłem w martwym punkcie, ale już jest lepiej ;) postaram się dać next part jak najszybciej.

Nossero 20-09-2008 00:13

plx more !!!

4/4;)

Veruis 20-09-2008 09:41

Tak apropo, outfit "Smierci" jest zrobiony przez Sezu, nie przez Leona;p.

A fake kiepski. Kiepskie tereny, fabula i dialogi.

bleachz 20-09-2008 10:22

Strasznie głupi fakei...
-Jeee naruto to gówno schowaj sie z tym ;P.
-Kyuubi z neta i super iwul hiper hirołowaty napis -,-.
-Same grafiki z wopa?! Myślisz że my o tym nie wiemy a ty dla szpanu to robisz -,-.
-Następny autor który umieszcza siebie w faku i jest super iwul hiroł....

Słabe i nie ocenie takiego "gówna".

Ernesto_Ruz 20-09-2008 11:12

@UpUp
-Zgadzam się
@Up
-Zgadzam się
@Topic
Fake głupi, outy zwyczajne, śmierć nie twoja... zapowiada się na jakieś ''Przygody super Hiro autora, który dzięki swojej super ultra pro mocy ognia będzie rżnął 1000e demonów na hita, a potem się ożeni z babką i będą mieli dużo dzieci KONIEC''

Glaves 26-09-2008 11:38

Szczerze na poczatku 3 czesci przestalem czytac :(
Nie wciagajace i zas samotny super hero lazi po lasach rozwala smoki swietlnymi efektami i spotyka jakiegos typa ktory powie 'znajdzmy schronienie bo idzie noc/deszcz' xd to ze tam zjumales graficzki to mi akurat wisi xD przyczepilbym sie jakbys zrobil plagiat innego fejku czy zakosil komus fraficzki z jego opowisci. Ale tam tibia.de to mi wisi. Tak samo mozna powiedziec ze wszyscy kradka grafiki wogole z tibii :x
Ale i tak fake słaby. Pozdro

AnArAki 01-10-2008 10:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bleachz (Post 2272935)
Strasznie głupi fakei...
-Jeee naruto to gówno schowaj sie z tym ;P.
-Kyuubi z neta i super iwul hiper hirołowaty napis -,-.
-Same grafiki z wopa?! Myślisz że my o tym nie wiemy a ty dla szpanu to robisz -,-.
-Następny autor który umieszcza siebie w faku i jest super iwul hiroł....

Słabe i nie ocenie takiego "gówna".

Sam jestes "gówno", fakt mozesz miec wlasne zdanie na temat naruto czy fejku czyli cos w stylu "sory nie podoba mi sie" a nie mówic "to gówno". Moze ja nie lubie Bleach ???.

Fake 8/10 rob dalej ;]

bleachz 01-10-2008 13:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AnArAki (Post 2282770)
Sam jestes "gówno", fakt mozesz miec wlasne zdanie na temat naruto czy fejku czyli cos w stylu "sory nie podoba mi sie" a nie mówic "to gówno". Moze ja nie lubie Bleach ???.

Fake 8/10 rob dalej ;]

Ohhh... Mówie że Bleach to kox? więc się przymknij... Bleacha nie oglądłeś a Naruto zbyt dziecinne nawet na hmmm,.... 5 klase :D. Lubię Naruto ale nie w wersji zbyt dziecinnej jak byś poczytał mange to byś się jeszcze bardziej podjarał...-,-

Najlepiej

STFU

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:05.