![]() |
Dialogi trochę.. Bez sensu. To aż dziwne, ze kobieta zatrzymuje się tak chętnie u pierwszego lepszego człowieka. Co prawda uratował ją, ale jednak wyglądał.. Niecodziennie. Drobne niedociągnięcie. No i to samo co pisali wyżej: SMOK. Ale kontynuuj. Może coś ciekawszego będzie dalej.
|
nawet nawet 7/10
|
8/10 za to ze dawno niew idzialem parta :D
|
@up
Tak, ostatnio właśnie utknąłem w martwym punkcie, ale już jest lepiej ;) postaram się dać next part jak najszybciej. |
plx more !!!
4/4;) |
Tak apropo, outfit "Smierci" jest zrobiony przez Sezu, nie przez Leona;p.
A fake kiepski. Kiepskie tereny, fabula i dialogi. |
Strasznie głupi fakei...
-Jeee naruto to gówno schowaj sie z tym ;P. -Kyuubi z neta i super iwul hiper hirołowaty napis -,-. -Same grafiki z wopa?! Myślisz że my o tym nie wiemy a ty dla szpanu to robisz -,-. -Następny autor który umieszcza siebie w faku i jest super iwul hiroł.... Słabe i nie ocenie takiego "gówna". |
@UpUp
-Zgadzam się @Up -Zgadzam się @Topic Fake głupi, outy zwyczajne, śmierć nie twoja... zapowiada się na jakieś ''Przygody super Hiro autora, który dzięki swojej super ultra pro mocy ognia będzie rżnął 1000e demonów na hita, a potem się ożeni z babką i będą mieli dużo dzieci KONIEC'' |
Szczerze na poczatku 3 czesci przestalem czytac :(
Nie wciagajace i zas samotny super hero lazi po lasach rozwala smoki swietlnymi efektami i spotyka jakiegos typa ktory powie 'znajdzmy schronienie bo idzie noc/deszcz' xd to ze tam zjumales graficzki to mi akurat wisi xD przyczepilbym sie jakbys zrobil plagiat innego fejku czy zakosil komus fraficzki z jego opowisci. Ale tam tibia.de to mi wisi. Tak samo mozna powiedziec ze wszyscy kradka grafiki wogole z tibii :x Ale i tak fake słaby. Pozdro |
Cytuj:
Fake 8/10 rob dalej ;] |
Cytuj:
Ohhh... Mówie że Bleach to kox? więc się przymknij... Bleacha nie oglądłeś a Naruto zbyt dziecinne nawet na hmmm,.... 5 klase :D. Lubię Naruto ale nie w wersji zbyt dziecinnej jak byś poczytał mange to byś się jeszcze bardziej podjarał...-,- Najlepiej STFU |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:05. |