![]() |
Cytuj:
|
Mi tylko kompa zresetowało. Nic specjalnego, normalna burza.
|
Rano, w południe i po południu był u mnie straszny upał. Dopiero po 21:30 zaczęła się burza, na razie bez opadów deszczu, potem tylko kropił. Błyskawice może nie zachwycały (w sumie to ich nie obserwowałam aż tak bardzo), ale ze dwa razy, jak błysnęło, to się zrobiło jasno jak w dzień...
|
Cytuj:
|
U mnie, przez 5 dni notorycznie pada(ło), z czego 2 dni to były burze;p
Dopiero dzisiaj jakaś ładna pogoda się robi, ale chmurki z daleka idą :/ |
Od tygodnia pada, nic specjalnego powoli staje si to normalnością anwet wyjsc nimozna >.> Burza jak burza. Jeśli jesteś mądry to nic się nie stanie (ale z tego co widze to yhm..). Jak się boisz kup sobie kask, 2 paczki czipsow, wode i zamknij się w piwnicy i czekaj aż to minie. ^^
@off Wiesz o tym, że grożą nam takie rzeczy jak dziura ozonowa. globalne ociepleina, pszczoły, rosjanie ;x alkaida itp itd etc. Może byś założyl o nich nowy topic abyśmy mogli poznać opinie innych użytkowników na ten temat ^^ |
Na bieganku dopadł mnie trochę deszczyk (ok. 16:30), było mocno, ale tylko chwilę. Potem o 22 drugiej była zwykła burza. Nic specjalnego. : /
|
@2up
A czemu niby ty nie możesz założyć? @top W nocy była burza, cała wieś pozbyła się prądu na godzinę. Tak, mieszkam na wsi. |
http://pogoda.onet.pl/
Wchodzisz, czytasz i nie musisz sie glupio pytac u kogo pada/jest burza, albo wymyslac historyjek o zdjeciach piorunow kulistych. |
Burze,jak burze,normalny cykl obiegu wody,mieliśćie przez długi czas ciepło to gdzieś ta woda musi spaść z tej pary wodnej,u mnie wczoraj była burza ale dzisiaj już tylko chmury,nawet nie pada.
|
U mnie od 20:00 do 3:00 Napie******* że o ku**** :P
|
heheehheheheheeh
|
Cytuj:
|
Oj są burze oj są, a dzien wcześniej potrafi być 30+ stopni :P
|
U mnie pod Krakowem tak szczęśliwie się złożyło, że ani w sobotę ani wczoraj burzy nie było chociaż ~4, może 5 razy zanosiło się nie na żarty. Całe szczęście przeszło gdzieś bokiem. :)
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:31. |