Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   czy mozna kupowac cc na real tibia? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=184944)

Lotress 16-07-2008 14:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vyohman (Post 2182599)
Jest to nielegalne w świetle praw Tibii. Ale raczej Ci nie udowodnią ^^
@down
Przeczytałem i co z tego?
Sam jesteś idiota.

Jestes takim kretynem czy udajesz? Ja pierdole co za idiota hahahhaha kretyn roku

Vyohman 16-07-2008 14:59

Pod koniec artykułu cipsoftu opublikowanego niedawno na tibia.pl wyraźnie jest napisane, że to nielegalne -.-
Jak nie macie pewności to nie mówcie. Przekleństwa powtarzane bez przerwy są nic nie warte. Chamstwo w państwie!

eisscheriann 16-07-2008 15:00

gadaj z dupą to cie osra :)

to jest legalne!

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vyohman (Post 2182679)
Pod koniec artykułu cipsoftu opublikowanego niedawno na tibia.pl wyraźnie jest napisane, że to nielegalne -.-

dzizaz ja pierdole nielegalne jest reklamowanie tego typu działan... a zreszta, koncowka artykułu brzmi -

"Sprzedaj swoje skarby!
Wasz CipSoft team."

interpretacja dowolna

Pokromca_dragonuw 16-07-2008 15:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vyohman (Post 2182679)
Jak nie macie pewności to nie mówcie. Przekleństwa powtarzane bez przerwy są nic nie warte. Chamstwo w państwie!

ty jesteś nielegalny!

Vyohman 16-07-2008 15:10

"Chcemy mieć pewność, że każdy ma możliwość nabycia interesującego go przedmiotu na takich samych warunkach. Dlatego też zabronione jest sprzedawać przedmioty za realne pieniądze – każdy w grze musi być równy."

eisscheriann 16-07-2008 15:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vyohman (Post 2182694)
"Chcemy mieć pewność, że każdy ma możliwość nabycia interesującego go przedmiotu na takich samych warunkach. Dlatego też zabronione jest sprzedawać przedmioty za realne pieniądze – każdy w grze musi być równy."

nawet jeśli, to i tak regulamin ważniejszy niz jakiś artykuł ;x

Vyohman 16-07-2008 15:13

Skoro cipsoft tego nie trawi to nie należy tego robić.

MiszczTibijski 16-07-2008 15:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vyohman (Post 2182694)

No ja pierdole jaki ty kurwa mac jestes pojebany napisalo Ci 5 ludzi w tym moderator ze kurwa to jest legalne a ty dalej sie kurwa upierasz przy swoim mimo ze w tibia rules nic nie pisze ze to jest nielegalne idioto

Lotress 16-07-2008 15:14

Ja pierdole wjochmen zamknij sie, eisheifnfienffj dobrze ci mowi a ty pierdolisz jak zwykle swoje farmazony. Prosze cie, zamknij dupe.

eisscheriann 16-07-2008 15:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vyohman (Post 2182701)
Skoro cipsoft tego nie trawi to nie należy tego robić.

skoro ja nie trawie kalafiora, powinni zakazać jego uprawy ;s

skoro cipsoft nie umie jednoznacznie czy uznaje takie czynnosci, my uznajemy je za legalne : d

up i 2up
ahłahshahsuahsuahsuhash :DDDDDDDDdddddddDDDDDDDDDDddddd

MiszczTibijski 16-07-2008 15:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez eisscheriann (Post 2182710)
skoro ja nie trawie kalafiora, powinni zakazać jego uprawy ;s

skoro cipsoft nie umie jednoznacznie czy uznaje takie czynnosci, my uznajemy je za legalne : d

up i 2up
ahłahshahsuahsuahsuhash :DDDDDDDDdddddddDDDDDDDDDDddddd

Jak w regulaminie nic o tym nie pisze więc jest to legalne i nie masz prawa dostać za to bana

Vyohman 16-07-2008 15:18

Przecież cipsoft napisał, że nie powinno sie tak robić. Nie ma za to bana bo i tego nie udowodnią ale to nie znaczy ze cipsoft to popiera.

MiszczTibijski 16-07-2008 15:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vyohman (Post 2182714)
Przecież cipsoft napisał, że nie powinno sie tak robić. Nie ma za to bana bo i tego nie udowodnią ale to nie znaczy ze cipsoft to popiera.

Nie popiera nawet wyraźnie odradza bo chce żeby ludzie sami doszli ale jest to legalne i o to pytał się użytkownik zakładający temat

Vyohman 16-07-2008 15:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MiszczTibijski (Post 2182719)
Nie popiera nawet wyraźnie odradza bo chce żeby ludzie sami doszli

O to mi z grubsza chodzi teraz :/

Lotress 16-07-2008 15:24

trza byla tak od razu a nie pierdoliles ze to nielegalne:+d=d=D+D

Vyohman 16-07-2008 15:26

Ściąganie muzyki z internetu też jest nielegalne i raczej ludzie za to nie idą do puchy. To, że nielegalne to nie znaczy że ban od razu --_--

Rothes 16-07-2008 15:30

Panów MiszczTibijski i Lotress proszę o spokój - jeżeli ostrzeżenie nie poskutkowało to będzie ban, jeśli będziecie dalej używać takiego słownictwa.

Pozostałych proszę o niesugerowanie się najnowszym artykułem, a dokładniej jego tłumaczeniem na tibia.pl, bo najzwyczajniej w świecie tłumacz błędnie przetłumaczył ten fragment. Spójrzcie na oryginał - tam naprawdę nie pisze, że oni tego zabraniają.

Vyohman 16-07-2008 15:32

@up
I wszystko jasne -.-

Lotress 16-07-2008 15:33

I co wszystko jasne? Ostatnie zdanie rothesa pokazuje sie ze sie mylisz :))

Vyohman 16-07-2008 15:34

Nie ja tylko tibia.pl...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:22.