![]() |
Cytuj:
|
Pod koniec artykułu cipsoftu opublikowanego niedawno na tibia.pl wyraźnie jest napisane, że to nielegalne -.-
Jak nie macie pewności to nie mówcie. Przekleństwa powtarzane bez przerwy są nic nie warte. Chamstwo w państwie! |
gadaj z dupą to cie osra :)
to jest legalne! Cytuj:
"Sprzedaj swoje skarby! Wasz CipSoft team." interpretacja dowolna |
Cytuj:
|
"Chcemy mieć pewność, że każdy ma możliwość nabycia interesującego go przedmiotu na takich samych warunkach. Dlatego też zabronione jest sprzedawać przedmioty za realne pieniądze – każdy w grze musi być równy."
|
Cytuj:
|
Skoro cipsoft tego nie trawi to nie należy tego robić.
|
Cytuj:
|
Ja pierdole wjochmen zamknij sie, eisheifnfienffj dobrze ci mowi a ty pierdolisz jak zwykle swoje farmazony. Prosze cie, zamknij dupe.
|
Cytuj:
skoro cipsoft nie umie jednoznacznie czy uznaje takie czynnosci, my uznajemy je za legalne : d up i 2up ahłahshahsuahsuahsuhash :DDDDDDDDdddddddDDDDDDDDDDddddd |
Cytuj:
|
Przecież cipsoft napisał, że nie powinno sie tak robić. Nie ma za to bana bo i tego nie udowodnią ale to nie znaczy ze cipsoft to popiera.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
trza byla tak od razu a nie pierdoliles ze to nielegalne:+d=d=D+D
|
Ściąganie muzyki z internetu też jest nielegalne i raczej ludzie za to nie idą do puchy. To, że nielegalne to nie znaczy że ban od razu --_--
|
Panów MiszczTibijski i Lotress proszę o spokój - jeżeli ostrzeżenie nie poskutkowało to będzie ban, jeśli będziecie dalej używać takiego słownictwa.
Pozostałych proszę o niesugerowanie się najnowszym artykułem, a dokładniej jego tłumaczeniem na tibia.pl, bo najzwyczajniej w świecie tłumacz błędnie przetłumaczył ten fragment. Spójrzcie na oryginał - tam naprawdę nie pisze, że oni tego zabraniają. |
@up
I wszystko jasne -.- |
I co wszystko jasne? Ostatnie zdanie rothesa pokazuje sie ze sie mylisz :))
|
Nie ja tylko tibia.pl...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:22. |