![]() |
c legi ssają
|
@up
True. @topic Mystic blade, dsm, rh, demonka, blue legs, bohy, p-ammy i golden ring. <333 |
ja lubie
DSM G legi MMS DH BOH AOL Backpack of holding stonecruter axe fajnie to wyglada |
Aol
Dh Golden armor Golden legs Mms Boh Frozen Starlight Ktos fiknie?xd |
c set + demonka + boszki wygląda ładnie kiedy royal helmet nie wyglądał jak puszka po farbie też się pięknie prezentował z c setem.
|
Wygląd to rzecz czwartoorzędnia, przynajmniej w moim wypadku.
1.Waga (ja palek) 2.Statystki 3.Cena 4.Wygląd Ale szczerze mówiąc b-robe,p-legi,c-helmet,draggy shield i speary ładnie wyglądają. |
Cytuj:
Ja mam coś takiego niby Blue set bo wszystko jest niebieskie : B robe B legi Vampirka Boh P ammy royalki golden ring blue bp i teraz was zaskoczę Helmet z dużą ilością arma i ładnie serwującego się z pozostałą częścią setu to <Fanfary> : Skull Helmet Mam pala i myślę że jest to i lekkie ładne dla Palladyna |
Według mnie ma wygląd ma zanacznie i skomponowałem sobie takie jakie mi sie podobało i jest użyteczne :)
Demon Helmet, czerwony bp, Pall armor, MMS, g legi, Bohy no i ofc aol :) Zalety to : dość lekkie, przy dużym defie i daje +2 do dysta :D :D |
Mi zawsze najbardziej podobało się eq, które właśnie mam.
Demon Helmet Demon Armor Golden Legs SoV MMS BoH / Softy Ring Of The Sky Frozen Starlight BP of Holding Aol |
Lubie gdy eq fajnie wyglada, jednak sorc ktorym gram, mysle ze nie jest profesja ,ktora moze sobie pozwolic na ladne eq ;p
Nosze to co najlzejsze i ma duzo defa, badz to co daje mlvl. Z reguly nie wyglada to fajnie :p |
ja kiedy grałamw tibie nie przwyiązywałam dużej uwagi do eQ ale było też ważne o do ochrony
nosiłam zawsze Warrioir Helmet Knight Legs Knight Armor BOHy Dragon Shield Amulet co ma ochrony 2 zapomniałam nazwę |
Royal Helmet (przed updatem, w którym zmienili jego wygląd było lepiej)
DSM Knight Legs BoH Medusa Shield Fire Sword |
bardzo ładne i funkcjonalne eq dla druida to :
- Crown Helmet - Blue Robe - Scarf/Platinum Amulet/Aol - Blue Legs - Boh - Demon Shield / Vampire Shield / Medusa Shield / Dragon Shield (wszystkie ładne xP) - Hailstorm Rod / Terra Rod (te nowe rody brzydkie ale co zrobić ;/) - Bp bez różnicy najlepiej fur bp - w miejscu na strzały najlepiej bp z manasami / runami / ew. health potion - Ring to może... hmm... RotS? ;D I nie bawie sie w te nowe itemy dające mlvl bo na FACCu i tak nie potrzebne ;] |
Na Kinie latam
AOL Demon Helmet BS DSM MMS G-LEGI BOH Choc czasami avanger. Moim zdaniem to ladnie wyglada , i jest niezle eq :) |
Ja mam takie eq na moim pallu:
- Royal Helmet, Dragon Scale Mail, Demon Shield, Blue Legs, BOH, P Ammy |
Mi podoba się najbardziej full blue set razem z softami.Ale nosze moje też spoko wygląda
Crown Helmet Blue Robe Blue Legs BoH Demon Shield Platinum Amulet I do tego Royal Speary :) |
@topic
a czy rookstayer ma jakis wybor? ;( no chyba ze brass arm lub ss |
Pedanci rlz? (takie skojarzenie)
Szczerze to zaznaczyłem odpwiedź 1, ale na wygląd EQ zwracam zależnie od sytuacji...nie wezmę na "poważny" hunt jakiejś słabej rzeczy tylko dlatego, że jest ładniejsza... |
hehe tez to lubie , kiedys na harmoni zrobilem sobie blue chara wziolem softy , vampirke , blue robe , blue legi , mystic turban , platinum amulet , niebieski bp ze smieciami o niebieskim koloze i hailstorm rod .
Poszlem na wyspy lodowe , zminilem kolor chara na niebieski i strzelilem skrina wyszedl wypasiscie xD:] |
ładnie wyglada eq crown legsy,crown helmet,demonka,wand of inferno,blue robe i bohy u sorca :>
ja tam patrze na wyglad,z ladnym eq lepiej mi sie gra :] pzdr |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:22. |