![]() |
Cytuj:
edit@ przydalibyscie sie na Kyrze :) |
Cytuj:
Cytuj:
Swoją drogą, może znów się pośmieje tak jak wtedy, gdy czytałem forum Morgany :) |
Cytuj:
@furejko bo mnie tam nie chcieli poza niewielka liczba prawdziwych graczy reszta nie potrafila dostrzec celu ktory nam przyswiecal nasza droge w tibijskim swiecie. Przykro mi to pisac ale juz tam nie wrocimy. Server jest spisany na straty moze jakbym miala wiecej ludzi w moim team i wieksze lvl i zeby ktos mi jeswzcze pomoigl jakis gm czy co to moze bysmy tam dali rady wprowadzic pokoj i zrobic kraine mlekiem miodem i alkocholem plynaca. ;/ |
up
ty no mialem racje jestescie nie dorobieni jacys.... zeby tu zaprowadzic "porzadek" musielibyscie zabic hmmm jakies 20 osob ze 150~ lvlem przynajmniej po 10 razy zeby odechcialo im sie grac a na filmach ktore nam ktorys z was polecil meczycie sie z 20-30 lvlami.... idioci |
jaki jezyk dyktatorski, i jaki SZCZYTNY CEL hahahahahahhaha jak na filmiku same low padaly a tak btw. wy to pikus przy bongo team ale powodzenia _/
Cytuj:
|
Cytuj:
ja mam takie pytanko, krótkie ale konkretne. Ile ty masz lat? po twoich wypowiedziach, mogę stwierdzić, że mój kuzyn który idzie dopiero do 1 gimnazjum napisałby lepszą i wiarygodniejszą historię i jeszcze byśmy się z tego śmiali. Wy niestety nie jesteście nawet płaczu warci. Gówno na tym serwie zrobicie. Chciałem skończyć grać, ale przy was to ja chyba wrócę, poobserwuję was z boku a potem jako członek BT wypierdolę was z tego serwa. P.S Odpowiedz na to pytanko, szczerze i najlepiej zrób skan swojej legitymacji bo znając życie nie uwierzę. |
Cytuj:
To sa wannabepro Carlin Crew_/ Co mysla ze zwojują Tibie:D:D czyli tzw nooby z carlin jak fri itanzoruf nie dostana to pisza huntat!!!!!!!11111oneone! dla przykladu Dari zrobil temat ze to Uriza Team dziala rok na morganie, a tam posty typu : A CO MNIE TO OBCHODZI, a oni dalej swoje Do urizy: Idz na jakiegos 10 levela na trole power abusera co chce paymenta 10 gp + hand axa od troli wyciagnac walnij w niego fajer filda!!! to on ze strach przed toba popelni samobojstwo!!!! Zrob se gildie Ekipa Z Niebieskiego Dżipa i zwojuj Irjidjeee!!111one |
:)
Matko chlopczyku ogarnij sie,chcesz zawojowac Iridie jak ty ubijasz 10 Sorcererow i wymuszasz od nich paymenty 10 gp co 1 h to ja ci dziękuję.
Wes idz lepiej odrob lekcje a juz niepowiem o twojej pisowni zal.kosowo:baby::baby::baby::baby::baby::baby::cup : niechcę nic mowic ale np. 80 ek ma cie na hita z e gran i broni nawet nie bo szkoda na ciebie Exori Gran [CHAR]Aloy Fischerman[/CHAR] |
Kurcze sory ziomale z urizy ze sie z was smialem .. ;/ ;/ :(
Widzialem wasze filmiki z pk niezle hardcorowcy z was i te trap na veno nie chcialbym w takiego wpasc ;/ Sora za wszystko i napiszcie juz moj pajment tutaj zebym mogl sie wyplacic i spokojcnie sobie grac ok ? |
Cytuj:
|
Może jeszcze w Carlin Pekowac chcecie? to gl.
|
Jak widze te wasze odpowiedzi do tego tematu to az zal dupe sciska. Napinacie sie jakims bongo teamem a uriza i jej wierny towarzysz dari pewnie sikaja ze smiechu jak to czytaja.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Ironia @Uriza Smutno ze odeszlas juz z morgany :( Mimo wszystko napewno mialas tam wielu sprzymierzencow :( |
Cytuj:
Cytuj:
1.Zabij paru chłopaków z BT 2.Potem wyjdż z PZ -.- 3.Jak ci się to uda to jeszcze tylko zdobądż akceptacje ludzi z Iridii i możesz być niczym Wałęsa. Jest tylko taki mały problem... my was tu kurwa nie chcemy, pa, cześć, won, wy*******ać, tschüs, riverenza, дост'оинство ,tif'eret, arrivederci. Jak już zabijecie wszystkich <25lvla to zostaniemy MY... i wy, zobaczymy kto kogo rozp... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ironia – sposób wypowiadania się, oparty na zamierzonej niezgodności, najczęściej przeciwieństwie, dwóch poziomów wypowiedzi: dosłownego i ukrytego, np. w zdaniu Jaka piękna pogoda wypowiedzianym w trakcie ulewy. W klasycznej retoryce ironia stanowi jeden z tropów. Iridia nie jest wolnym serwerem wolnym od PA. W wypocinach Dariego można doszukać się zdania, że oni właśnie uwolnią serwer od PA itp. Gdzie tutaj niezgodność?:baby: |
Hehe śmieszne to wszystko 8o
Bongo _/ |
Cytuj:
(fajnie sie znuw poczuc jak kiedys:cup::cup::cup:) Wasz szczerze, Shane ~ |
Cytuj:
@edit Gdyby uriza team skladal sie z 20 osob 100+ lvl, ten post moglby byc jak najbardziej powazny, ale niestety fakty sa inne ^^'... |
Cytuj:
|
uriza daj mi wasze nicki na iridi to obiecuje ze was ubije ;P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:57. |