![]() |
Zgłaszam się! Proszę o PW jak się zacznie.
|
Juz was wszystkich zapisuje ;p
@Kenixa szkoda ;/ |
jak bedzie start juz to daj ktos znac na gadu bo sotatnio nie czesto tu zagladam. swoja droga duzo jest chetnych na pw? bo tutaj wiedze ze kilka masek sie zglosilo przez posty.?
|
A wiec artworm zostal oficjalnie otwarty! Tablety i fotoszopy w dlon! ;p
|
Ja już się swojej kolejki nie mogę doczekać! Ja chce, ja chce, ja chce! 8o
|
Spokojnie spokojnie : p
|
Po zaledwie 8 godzinach jestem juz pewna, ze 5 dni, to cholernie duzo ;)
Dobrze, że jestem stosunkowo blisko w kolejce 8o |
no, troche długo to będzie trwać..
|
No bedzie ale przeciez ludzie tez maja swoje zycie i problemy. Nie beda tylko siedziec i robic prac do artworma, szczegolnie ze zaczela sie szkola
|
No to teraz jo ;p glodny jestem :confused: w sensie ze normalnie nie, że glodny robienia pracy czy cos :confused:
|
Tana, nadeszla twoja jakze upragniona kolej :p
|
Już wysłane!
To kiedy znowu ja?! 8o Ależ ja uwielbiam takie zabawy. Chociaż uważam, że poza wysyłaniem PW moglibyśmy też zamieszczać prace tutaj. Rozreklamowałoby to temat.. choc troszke ^^ http://img224.imageshack.us/img224/5244/wormhl5.jpg |
Mnie to bez roznicy ;p
Nastepna osoba na liscie: Wronqa |
Ale obserwujacym temat robi to roznice ;p za kazdym razem trzeba wchodzic na strone z pierwszego posta zeby dowiedziec sie jak ktos zrobil prace. Ja tam podpisuje sie pod Tana :)
|
No w tamtej edycji tak było, wysyłało sie pw i zamieszczało swoja prace w temacie :)
(: http://img392.imageshack.us/img392/5...zwy4pu3wc5.jpg |
Hum, tak sobie oglądam i myślę... Może też mógłbym się dołączyć...
|
Pewnie ze moglbys :P Juz cie dopisuje ;p
|
Wronqa coś klei w ogóle czy zapomniał o tym ? ;p
|
nie wiem ja nei bede kazdemu przypominac jezeli za ciezko wejsc na strone i zobaczyc czyja kolej. Ma jeszcze 2 dni.
|
Minelo 5 dni, nieotrzymalem ani pracy ani zadnego wyjasnienia, no coz.
Nastepny na liscie: Gtyk |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:24. |