![]() |
Azestowy i jego Very Big Snake \o/
|
Cytuj:
mimo to glosuje na tego potworka |
Głos na Saltazara i jego Warga ;) kojarzy mi sie z Gothicem I
|
Cytuj:
Dawno cię tu nie było xD A tak to polookaj se ataki na wiki.hunted.pl i zobacz max obrażenia xD Btw. Hakli mnie dziś :D |
P$ychop@ta i jego Evil Rookstayer. Chciałem na Very Big Snake, ale rozsądek wziął górę :P
|
minotaus santis 1000 hp
500 expa loot: 10 wolf paw 10 bear paw 10 chicken father |
Głosowanie zakończone!
Późno bo wczoraj starsza mnie zgoniła z kompa ;x Tym oto sposobem wygrywa P$ychop@ta wraz ze swoim sweetaśnym Kaczorem Donaldem i Evil Rookstayerem. Jedyną nagrodą na jaką nas było stać jest to: GZ |
No to GZ Psychopato ;] Od siebie chciałem dodać, że zdziwiło mnie, że tyle ludzi akurat na tego potwora głosowało. Moim zdaniem jest to potwór pokroju (Gm, czy noob) no ale pewnie to ja jestem trochę zacofany.
@Rooker No przestań, nie żadna zazdrość tylko po prostu jestem trochę zdziwiony. |
Pewnie dlatego ze byl obrazek, ladnie opisany i wogole cud, miod.
|
Panowie @up & @2xup
Czy to się odzywa zazdrość? =d. Nie no żart ^^. Głos na Evil Rookstayera miałem na uwadze, no ale w końcu oddałem go na kogoś innego... A co do P$ychop@ta to moge od siebie dodać: Gratulacje =) Pozdrawiam =] |
Ta dzięki all warto było poświęcić 30min B)
I odczep się od mojego kaczorka :baby: |
Tu nie chodzi o zazdrosc, wygrał bo był najlepszy ;)
@kaczorek Mówię że super jest :p |
to teraz zróbmy głosowanie na najgorszą prace :p
|
Gratulacje dla P$ychop@ty
@up
Gdy jesteś sam w domu też masz takie pomysły? @topic Gratulacje dla i P$ychop@ty :cup: Gdybym zdążył też bym CHYBA zagłosował na jego prace B) |
Legendary fighter
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:08. |