![]() |
@dOMIN3X
A ty wszędzie wtykasz swojego ryja ? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Żyłka
Wooww.... Bój sie mnie !!!11 strzałeczka xD |
Cytuj:
|
Echech, czekałem aż ktoś założy taki temat...
Na serio to: Dzisiaj wróciłem z obozu sportowego; siatkówka, koszykówka, kajaki itd. itp. Za 10 dni zap... po górach tak z 15km dziennie na odprężenie... |
Moja wakacyjna przygoda ? A, nic ciekawego. Pokonałem Lavosa i uratowałem świat.
|
Ummm, tydzień u babci (głównie w celu odebrania wypłaty za czerwony pasek, no i jeszcze w celu zjedzenia miski porządnej fasolki po bretońsku domowej roboty :>), to już było, aktualnie siedzę w moim miejscu zamieszkania (Viva la Wratislavia), i trochę imprezuje. Niedługo wyjazd do Anglii (szkoła) i tydzień ze znajomymi w Sopocie (nie, nie jadę z Wieszokiem ;)).
|
Ja z rodzicami jadę na edron połowić rybki, a za dwa tygodnie płyniemy statkiem z kapitanem do thais się poopalać na plażę i mam nadzieję, że nikt nie zluruje mino guarda tak jak w tamtym roku bo skończyłem w szpitalu :/
Może jak będą pieniążki i czas to jeszcze pojedziemy do babci który mieszka w Carlin : ) |
Czy ktokolwiek tutaj cieszy się z powodu wakacji...?
Ja pracuje przez cały lipiec i sierpień przy kostce brukowej, buduje dom i w ogóle jest fajnie :) We wrześniu jadę do Wiednia, jak sobie kupię nowy samochód :) @Mystlich Propagujesz akcje "Piszę poprawnie po polsku" a robisz błędy w stylu "przeszłem" albo "narazie", uspokój się człowieku, poćwicz ze słownikiem. |
Do wczoraj miałem robote, więc dopiero teraz moje wakacje się zaczynają ;p.. imprezy, alkohol, alkohol... no a pod koniec sierpnia obóz tenisowy.
|
@up
Gdzie jedziesz na obóz tenisowy? |
Ja w wakacje nie chodzę do szkoły.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ja w wakacje może jak będą pieniążki pojade do parku albo nawet na basen :o
|
Ja mam szlaban i muszę za karę chodzić do prywatnej szkoły przez wakacje ;/
|
Całe wakacje w domu + 4 godziny korków tygodniowo z matmy (no i zadania do zrobienia dodatkowo). Czasem jakieś wypady ze znajomymi, ale to sporadycznie.
|
Cytuj:
W tym roku pod koniec czerwca byłem w Krk na 4 dni, potem pojechałem do Świnoujścia na 9 dni, gdzie chilloutowałem z kuzynem, dwoma holendrami i jakimiś znajomymi, spaliłem więcej blantów przez 9 dni, niż przez 3 miesiące w domu. ;d Potem pojechałem do Szczecina, coby odwiedzić kuzyna, byłem na jego wieczorze kawalerskim i nocowałem u dziadków przez 4 dni, aż w końcu dzisiaj o 6:30 wróciłem. Za 11 dni jadę na trzytygodniowy obóz do Darłówka i po obozie zostaje mi 10 dni do końca wakacji ;[ |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:35. |