![]() |
dobra niech będzie snajper , skoro tak , jak mówiłem : imię albo SmOoTHaS albo Janthar. obojętnie
|
Bazookista
Chcę zostać nim: Bazookista
Profesja: Bazookista Imię: Zokkir |
No no, fajnie to wykombinowales i niezle sie rozpisales.To moze byc niezly fake :)
Jak mozesz daj mnie za bazookiste |
Koniec Rekrutacji. Pierwszy part wkrótce. Jakby ktoś mógłby mi zrobić Czcionkę naścienną, a mianowicie napisy (każda litera i cyfra osobno) które mogę dać na ścianę (Żebym mógł z nich ułożyć naprzykład napis Airport.).
Czcionka wojskowa a kolor jasny szary. |
I... I...
I want! Znajdź jeszcze jedną role, jak sie będziesz chciał mnie dodać to chce być tym ziomkiem najbardziej po lewej albo jakimś innym[tyle ze mój out lub przerobiony jeden z twoich]. Zapowiada się fajnie, zdjęcia ok ale za mało lodu i te zniszczone krzesła psuja cały efekt. Mogę ci zrobić napisy, może nawet potwory[mam pare na skupie] za role. Btw. Od czego jest temat "Rekrutacja do fake'ów"? Nick: Speed |
o Kur**!
ten fake zajefajnie sie zaczyna = ] sam przed prolog a już daje 9/10 .... najbardziej spodobała mi sie historia.... btw: kojarzy mi sie to troszkę z Cowboy bebop w sensie kolonizacji Marsa i bez ludnej Ziemi |
@up
Boebop jest przede wszystkim wypełniony nawiązaniami do podkultury zwłaszcza lat 70, no i jest kosmicznym westernem, ale tło wydarzeń trochę podobne sam nie wyłapałem. |
bydlaki
kropka kropka kropka...
|
Dobrze, wejdziesz jako pilot, ale dopiero do grupy wsparcia. Tzn po treningu, jak oni juz polecą to Cie tam gdzieś wcisnę. Grafy dawaj na PW.
AHA - z góry ostrzegam - może i przedprolog was zaciekawił, ale nie umiem robić za bardzo grafik - zobaczymy czy sie wam spodoba /w co wątpię moim zdaniem/ /jestem skromny/ xD Pierwszy part być może jeszcze dzisiaj !! Party są długie - min. 30 obrazków. PS - Speed - myślisz że w rekrutacji ktoś by chciał :< |
@up
Ty chyba nie mówisz, że bierzesz kardoxa?! ;o Dobrze ci radze, nie popelniaj tego bledu ;p Zeby nie bylo offtopa, ladnie sie zapowiada. Zobaczymy co dalej. |
Rajaput nie martw się, on mówił do Speed'a i nie mogę się doczekać pierwszego partu/ prologu. Napewno ci wyjdzie ;)
|
Niema mnie :(( Fake narazie zaje... Podoba mi się przedstawienie oddziałów
podłoże jednolite.ale i tak fajne. Outy 10/10 Fake 9/10 |
Jakbyś to skończył to bym Cie zjadł. Fake jest świetny. Fabuła najs, najs, outy mniam, grafiki dobre, a teksty z<censured>e. 9/10, żebyś miał motywację do robienia dalszych części.
|
Bardzo fajne.
Fabuła zajebista. Podoba mi się to wprowadzenie na początku Outy też dobre. Teksty też fajne ale nie twoje. Z jakiegoś filmu, nazwy zapomniałem. Wszystko zryte z tego jak on mówił w fimie ;> Czekam na next part. |
To co będzie z tymi snajperami? ;<
|
@2xup Wiem! 60 % jego tekstów jest z filmu xD Ale pozmieniałem je:P
Właśnie ściągam Full Metal Jacket. Niewszystkie teksty z Full Metal Jacket, ale sporo. Inne wymyślałem samemu. Dobra, w oddziale wsparcia będzie Speed - Pilot. Kogucik - Sniper Strzelec - Michoss Strzelec - Devus |
Cytuj:
A co do fake to: Ja bym chętnie wziął w nim udział :> Nick: Devus @edit Dzięki wielkie ;> |
Co do wzrostu pomyliłeś się, o jakieś 15-20 cm w dół, i nie jestem pedałem. (jeszcze)
Nie lubię ocen xx/xx więc powiem słownie, zapowiada się super. @down Taki żart. |
Ten Fake nie ma na celu nikogo obrazić. Poprostu tak jest w wojsku nie ?;/
Sorry jeżeli kogoś obraziłem. @up. Co znaczy to "Jeszcze"? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:05. |