![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Chyba, że coś nie zajarzyłem z tym skrótem png, bo nie za bardzo wiem co to jest, o ja głupi. |
@ up
Imageshack zmienia rozszerzenie pliku na png. Sprawdz sobie np. w temacie "Blokarz Mino Hella atakuje!". Fotka, którą wstawił autor tematu, była zapisywana w paincie (ten napis :)) a i tak ma rozszerzenie png. |
Cytuj:
|
a czy nie można popytać kilka osób na rook (serv Aldora) bo wkońcu sam autor tematu chyba nie mógł zobaczyć tej dźwigni .
Bo narazie nie wiadomo czy to fake czy to prawda . |
Cytuj:
2. Co ma program, w którym było zapisane zdjęcie, do rozszerzenia? 3. Jeżeli ImageShack zmieniałby rozszerzenia wszystkich plików na .png (co jest kompletną bzdurą), to co by było dziwnego w tym, że obrazek jest w PNG? 4. (tutaj już nie do ciebie) Wytłumaczy mi ktoś o co chodziło z tym skrótem png? @down: Tyle zrozumiałem, ale co to jest, do c<o niee ;]>y skrót png? Albo dobra, nieważne, załóżmy, że zrozumiałem. Choć jestem wybitnie tępy. |
Cytuj:
Nie przewidział jednak, iż może się mylić oraz że są inne programy do robienia screenów (jak one note np, który zapisuje zdjęcia właśnie w png). Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Co do tego czy w paincie można zapisywać w png - nie wiem :p Co do tego czy Imageshack zmienia wszystkie rozszerzenia na png - też nie wiem, napisałem tak ponieważ wcześniej miałem bmp a Imageshack zmienił na png, jeśli to nieprawda to przepraszam xD |
@Mikes & Slythia
No i po co ten offtop? Ja sądze ze to fake |
Tak sobie czytam te 2 głupie strony topicu i zastanawiam się dlaczego chcecie tak bardzo udowodnić prawdziwość/fałszywość tego screena.
Co to da? Do czegoś was to doprowadzi? Podpowie wam coś? Po co toczyć bezsensowną dyskusję przez 2 strony topicu o jakąś głupią dźwignię? oO' A tak poza tym to może okazać się kolejną prowokacją. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
@down Właśnie... Mi pant nawet zapisuje w tym formacie ; ). |
Ok przyznam z PNG mój błąd, bo próbowałem edytować obrazek w paincie i nic mi wyskakiwał błąd "Program Paint nie może odczytać tego pliku(...) lub format tego pliku nie jest obsługiwany". No ale to przez to że moja siostra jakieś nowe programy do grafiki powgrywała i paint-a szlag trafił, no ale już działa ^^ Czego to przywracanie systemu nie zdziała =].
Cytuj:
Pozdrawiam =] |
Mi się wydaje, że zamiast rozwodzić się nad prawdziwością screena i opcjami Painta powinniście ruszyć tyłki i szukać czegoś w samej grze. Ewentualnie wziąć autora tematu na spytki.
A co do Painta - da się zapisać w .png. Moje fake robię właśnie w nim. |
Cytuj:
Up: A ciebie co ugryzło ?? |
@Autor tematu
a ja ci w 100 procentach ufam :]. jest za malo dowodow zeby byl to fake, nie tak jak w screenie z reprezentantem polski i ssem (tam byl rozwalony smietnik, 2 jasne kratki, reszta ciemna i 2 takie same osoby). jesli to fake (a watpie) to idealny :D |
nie ma fejkow idealnych ;)
|
Mógł zrobić screena w grze, a potem tylko przesunąć wiaderko i dorysować/wkleić dźwignie.
To nie jest trudne, a wygląda bardzo przekonująca jako, iż reszta screen'a jest prawdziwa. Ktoś napisał że wierzy, bo nie ma dowodów, że to fake. Może nie być dowodów, że to fake, a jednak to będzie fake tak czy inaczej. Szukajmy dowodów, że to NIE jest fake. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:27. |