![]() |
Ksiązki fantastyczne (w każdym tego słowa znaczeniu) rlz.
...i tyle na temat :p @piternet Znam 7-latka, który lubi czytać Filx, Net i Nika :p |
nie, powód nudzą mnie nie widzę w nich zainteresowania , w życiu z własnej woli przeczytałem tylko całą serie Mikołajka , ale Mangi mógłbym czytać non-stop :p
|
Ja czytam, obecnie "Władca Pierścieni Powrót Króla" <33
|
@up
Zazdroszcze :-P Jak bd w PL to musze się zaopatrzyć w kilka ciekawych tytułów, bo jakoś czytanie po Norwesku mnie nie pociąga ;-o |
tak.
obecnie czytam ,,Lód" Jacka Dukaja. |
Ludzie, życie bez książek jest takie nudne, że omg. Lubię mange/anime, ale nic nie zastąpi dobrej książki. Kocham książki. Kocham, kocham, kocham.
Radzę wam, zacznijcie czytać, bo wam mangi czy gry komputerowe wyżrom muski! Ostatnie zdanie miało charakter satyryczny, co nie zmienia faktu, że czytanie książek sugeruję i polecam. @up Nom, pozdro dla ziomka : ) @down Raczej: +2 punkty do samopoczucia. A na serio, to średnio mi zależy na poprawianiu sobie 'samooceny' przez internet. |
Bo tylko ELYTARNI ludzie czytają książki! <samoocena up>
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Bo ci jusz musk wyszaruo!
Moim zdaniem jednak czasem wypadałoby przeczytać jakąkolwiek książkę. Przygodową, fantastyczną, dokument. :d |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Tak jak większość w tym temacie lektur nie nawidzę ale książki które mi się podobają już tak. Z lektur przez całe życie przeczytałem "w pustyni i w puszczy, dżumę, zbrodnię i karę, pana tadeusza" i więcej nie pamiętam, a z tego co pamiętam to czytałem z przymusu żeby zaliczyć klasę, a odnośnie książek które chciałem to przeczytałem około ~50 (nie liczyłem tych ulubionych czyli związanych z informatyką, a było ich dużo). Jeśli nie czytacie lektur to oglądajcie filmy często pomagają i chronią przed jedynkami :D A co do matur to wszystkie próbne (podstawowe) zdawałem na około 70% nie czytając lektur tylko odwołując się do tych tekstów podanych w arkuszach.
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ostatni film jaki oglądałam (nie skończyłam) kinowy to "Superhero". Gniot jakich mało.
Poza tym rzadko oglądam filmy z polskich kin. I te były dobre. Były, bo ich poziom także spadł: / @Pokromca_dragonuw Czasami to nie wina reżysera, bo ciężko zmieścić wszystko z książki w 1,5 - 2 godzinnym filmie. Władca~ to już było przegięcie. Każda cżęść po ponad 2h. Niby więcej inf. ale aż chce się spać.. |
Tak, lubię czytać książki. Zarówno te, które są obowiązkowymi lekturami, jak i inne, "normalne". Najchętniej czytam kryminały i thrillery.
Ostatnio zaczęłam "Polowanie na Czerwony Październik". |
Dla mnie czytanie to straszna nuda. Nienawidzę czytać ; /.
|
@Zyziek
Próbowałeś chociaż czytać coś poza przymusowymi lekturami? @edit To nie za najs... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:48. |