![]() |
Wogole jaki temat... Po czesci nie rozumiem ludzi, ktorzy sie zenia w Tibii, ze musza zdazyc bo sie z kolega umowili na hunta itp. Ludzie TIBIA TO NIE JEST PRAWDZIWE ZYCIE!!! W gre mozna "zostac wciagnietym" w kazda inna. Kazdy crpg/mmorpg ma to do siebie. Zaznaczylem odpowiedz "nie".
Jak nie wiecie to sprawdzcie - sprobujcie przez 1 miesiac nie otworzyc Tibii. |
Jak ja bym przez miesiąc nie właczył tibi to ja chyba sie zanudze na smierc to poprostu bylo by cięzko nie zagrać przez miesiąć:);p
|
Najlepsza rada dla starszych sióstr/braci:
Zawołaj młodszego brata i zostaw włączoną tibie i wyjdź z pokoju. GWARANTOWANE: -POZBYCIE EQ MOŻLIWE: -zr00kowanie Ocena pomysłu: *** /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Idź do psychiatry GWARANTOWANE: -Usunięcie Tibi z kompa Ocena pomysłu:***** /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Najlepszy sposób: PO PROSTU SAM SIE OPAMIĘTAJ CZŁOWIEKU SWOJE ŻYCIE TRACISZ PRZED TIBIĄ!!!NIE ZMARNUJ GO!!! Ocena pomysłu:*************************** Ale i tak jestem uzależniony :p ale opamiętać się potrafie i grać only 3 hours in day :cup: a pomógł mi brat :D |
Cytuj:
@nie jestem zauleżniony wg mnie:-) |
Mnie niestety też dopadła mania Tibii. Jak jest wolny dzień to potrafie grać po 12 godzin, iść spać, wstać rano i znowu 12 :o Przez tę gre pare razy poszedłem na wagary :D Gram około pół roku, może mało dla niektórych, ale przestać to ja nie moge :confused:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Uzalezniony bylem jakis rok temu, gdy pol klasy wkrecilo sie w tibie, chodzilo sie i gadalo o tibii...A teraz jak bylem na wakacjach, nie myslalem o tibii i kompie ogolnie. Zdziwilem sie. Teraz tez nie mysle o tibii, gdy mam szlaban. Jest wiele rzeczy, ktorymi mozna sobie zastapic tibie, panowie uzaleznieni~.Zaraz, zaraz...ZASTAPIC tibie? Tak, poniewaz wiekszosc uzaleznionych od niej uwaza swiat REALNY za MNIEJ WAZNY.Ale oni sie kiedys wylecza...moze. |
Cytuj:
Robcie co chcecie. Ktos lubi pogac niech se gra, Ty lubisz chodzic na dyskoteki to se chodz, czyims celem w zyciu jest zdobycie kasy na wino i nawalenie sie... Wiec nie mow o marnowaniu zycia... bo siedzenie pod blokiem z kolegami i pieprzenie o niczym tez jest marnowaniem zycia, uczenie sie fizyki jezeli jej nie lubisz tez jest marnowaniem zycia. Niech kazdy se marnuje swoje jak mu sie podoba;] |
Ciekawe czy ktoś jeszcze temat"Czy jesteś Tibiomaniaciem" mojego autorstwa?? Ten z pytaniami, punktami itp. Tak tylko się pytam odnośnie mojej odpowiedzi;)
Ontopic TAAAAAAAAAK (szkoda, że nie można zagłosować 2 razy:D) |
trudno powiedzieć ... raczej tak ... choć jeżeli mam coś innego do roboty to nie gram .. np. chciało mi się zrobić grę we flashu to odstawiłem tibię na dobre 3 tygodnie ... dzisiaj mam malowanie w kuchni ... co prawda zachęcić/zmusić mnie do pomocy ciężko ale jak już zacząłem to przestałem myśleć o włączeniu tibii i robieniu run ...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:45. |