![]() |
knight z przyzwyczajenia do uzywania broni bialej w kazdej grze RPG w jaka gram.
|
Cytuj:
P.S. nie mam takiego zamiaru |
Knight-Wielka siła, mały mózg, o to cały rycerz.
|
Wybrałem Knighta, dlaczego ? Dobre pytanie, dla mnie knight ma zalety jak i też wady. Gram w Tibie dla zabawy, lubie bloczyć potwory. Zaletą knighta jest to, że możne siedzieć non stop na expowisku, ale jednak niektórzy Knightowie botują i to najbardziej "boli". Jednym minusem ( może jest ich więcej ) jest to, że trzeba poświęcać dużo czasu na skillowanie, ale zaś się to "zwraca" na expieniu, dlatego wybrałem Knighta.
|
Ze mną była dość śmieszna historia, gdyż jak zaczynałem grać w tibię (2tyg przechodzenia rooka, gra 4fun itd ze 3-4 latka temu) to bro mi pocisł kit, że magowie walą clubami, a jako, że aktualnie używałem mace, to uznałem, że to będzie coś dla mnie XD.
Jednak później robiłem inne postacie i mogę śmiało stwierdzić, że najlepiej jednak gra się ms :D |
Paladyn bo... zraziłem sie na samym początku do sorców i knightow, a paladyn wydawal sie wtedy taki wyjątkowy
Cytuj:
|
Zły dział :p Ja już w tibie nie gram, grałem każdą profesją ale najlepiej grało mi sie knightem, może dlatego że zadaje duże hity i nie łatwo go zabić :)
|
Grałem palkiem bo lubiłem sorca ale knight lepszy.
|
Knight, bo mam częste kicki, które na moim druidzie zawsze oznaczały śmierć, a na knighcie tylko czasami ;).
|
Wybralem Knighta bo na wyzszych levelach jest potezny, jak poskilujesz ladnie na*** Cenzura duzo hp, ladne bronie, duzo capa I wogole Kinek rox :>
|
Ostatnio zrobilem sobie paladyna poniewaz mam nowy net bez lagow i nie gralem jescze nigdy palem a gram juz dosc dlugo :S
|
Pierwszą moją postacią był Druid.Chętnie nim grałem i podobało mi się robienie run,Pk,No i dużo czarów dla Druid'a.No, a następne postacie to sami Druidzi, no czasem do Pk paladynek sie wcisnął:p
|
Bo sie latwo
B uduje O *******a T rzaska U jmuje J ezdzi E manuje |
a ja kina :D uwielbiam dlugo skilowac i uwielbiam walke w zwarciu,uciekanie i
bicie jakos mi nie odpowiada, hity na dobrym skilu wchoza calkiem niezle :D wogule knight to taki macho. Jednym slowem (no moze czterema) "kupa miesni z mieczem" <--gz :D pozdro |
Paladyn, bo nie inna profesja.
|
Jakies 2 lata temu moj kumpel zaczal grac w tibie, no coz pomyslalem ze to jakies gowno gdzie postac stworzona z dwoch screenow przemieszcza sie po kratkach. Ale no co nie mialem co do roboty to zaczelem grac w tibie. Bylem noooobem wtedy i nie wiedzialem co to znaczy skillowanie a kolega powiedzial ze drudiem sie nie skilluje tylko mlvl sie podnosi, wiec wybralem druida. Nim wbilem 12lvl i przestalem grac przez 1 miech. Potem poczytalem artykuly na tibia.pl i znow zaczelem nim grac i wbilem 21 lvl. Wtedy doczytalem ze granie drudiem nie jest takie latwe jak na to wygladalo. Przeczytalem wszystkie poradniki, wszystkie tematy ktore ulatwily by mi gre. Podczas wbijania 21lvl jak ktos w tym temacie napisal 'wynoobialem'. Przestalem grac w tibie ze wzgledow technicnych. Po kilku dniach znow zaczelem. Dostalem od kolegi palka 40lvl, dosc przyzwoite eq. Wbilem nim 45lvl a potem wyjechalem z polski i stracilem postac poniewaz nie pamietalem hasel. Zrobilem nowa postac, paladina. Mialem juz 2 paladinow 89(rp - sprzedany na allegro) i teraz 21 palka.
|
@Prawomysl
Nie ma czym się chwalić, że na allegro sprzedałeś chara, lepiej zostaw to dla siebie.. |
Cytuj:
Czytanie ze zrozumieniem -40. |
Ja od zawsze druidami gralem
1. Ladna nazwa 2. Przeczytalem wiele poradnikow o drucikach i historii i mi sie spodobal 3. po ktoryms tam upade drucik dostal zywiol ziemi i LODU to mi sie spodobalo jeszcze bardziej a W o g o le to drucik ROX moze i sie wolno expi itp ale jest looz dla mnie |
Knight- bo ma duzo hp, trudno go zabic, jak poskilujesz staje sie silny, duzy wybor broni sword axe club, i wogole xD Knight rox:>
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:01. |