![]() |
O ile się nie mylę to dzisiejsze niebieskie buty <softy> nie służyły do ładowania many/hp tylko do chodzenia po wodzie czy czegoś innego
|
nie chodzi przypadkiem o boots of waterwalking?
|
Powiem wam, że czytając ten wywiad wciągnąłem się i w przyszłości popróbuję rozwiązać parę zagadek... Znam wiele ciekawych miejsc, tylko potrzebny mi jest do nich klucz. Wszystko przede mną - enjoy ! ;)
Edit Wiesz ktoś może jakiej gość był narodowości ? <Tak z ciekawości pytam> |
Cytuj:
#co do softow tez nie masz racji ;< przykro mi poraz kolejny FAIL softy mozna bylo zobaczyc w domku mikolaja na jednej z lodowych wysp :< FAIL! nie wiesz-nie pisz, prosta zasada. To ze jestes w supporcie t.pl nie upowaznia cie do bycia 'tym lepszym' bo tak naprawde malo wiesz ;/ |
Cytuj:
@ Edit To ty szczeniaku gówno wiesz, bo Softów nie było a były Boots of Watewalking. Sorki, ale mnie ponoszą emocje przy ludziach którzy bez żadnej wiedzy kłócą się bez argumentów i jeszcze utrzymują się przekonaniu, że to oni mają świętą rację. |
Neo, aniołku mój, na zdjęciu wyraźnie jest napisane "You see a soft boots.". Może kiedyś owe buciki nie miały tych samych właściwości co teraz, ale to wciąż były soft bootsy. Co do Boww, nie sądzę, aby kiedyś softy dawały możliwość chodzenia po wodzie. Jak to sobie wyobrażasz, że mogę na przykład normalnie z maina na rooka wrócić? Dobra, chcecie to dalej się kłóćcie, ja się idę opalać.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:37. |