![]() |
@up
Pewnie antywirus wykrywa tibicam jak wirusa, tak jak mi. Najlepiej go wyłącz, włącz tibicam a po niej antyvira, podejrzewam że masz avasta;) Hmm, co do tych manasków, widzicie jakie mam eq, po ostatnim zgonie kasy brak, więc staram się oszczędzać jak najwięcej Jak na razie to ostatni filmik, wyjeżdżam dziś. Aa, dzięki za wszystkie komentarze;) Baj |
Zobaczyłem liczbe SHP i SMP to poprostu padłem, jak można mieć 9 smp?
|
@up
Zanim włączyłem filmik też hunciłem więc nie miałem full |
Cytuj:
A-Squared Found nothing AntiVir Found TR/Smalldrp.ACPY ArcaVir Found nothing Avast Found Win32:Trojan-gen {Other} AVG Antivirus Found nothing BitDefender Found nothing ClamAV Found nothing CPsecure Found nothing Dr.Web Found nothing F-Prot Antivirus Found nothing F-Secure Anti-Virus Found nothing Fortinet Found nothing Ikarus Found Trojan.Smalldrp.ACPY Kaspersky Anti-Virus Found nothing NOD32 Found nothing Norman Virus Control Found W32/Smalldrp.ACPY Panda Antivirus Found nothing Sophos Antivirus Found nothing VirusBuster Found nothing VBA32 Found nothing wiec juz sie w rec. nie bawie ;) pzdr |
A teraz poszukaj do cholery, tyle razy było wałkowane.
|
@2 up
Zauważ, że jakieś syfy wykrywają tylko dziwaczne wynalzki, a nie porządne antyviry, to chyba o czymś świadczy, nie? Elo. |
Często resp za necro questem jest cały wolny a spawn jest dosyć duży co utrudnia exp.... no ale poprawili chociaż loota z tego.
@topic ale macie problem... jak wirus to nie ściągajcie |
Podajcie nazwę programu pod którym można odtworzyć te filmiki.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:21. |