Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   [Serwer] Kolejne PA na Non-Pvp (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=187044)

Serafin656 30-07-2008 13:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aleethyabr (Post 2205785)
Podniecacie sie jakimis ludzmi Yoozkami Karelorami (nie wiem jak sie pisze) poprostu gdyby byla taka mozliwosc chociaz to nie jest mozliwe dalibyscie mi ich Hmm...10 min gora na dle poi ^^ pozdrawiam ;]

HAHAHAHAH XDDDD

co do filmikow - niezla parodia luringu,mozna bylo sie posmiac :D

nokillplx 30-07-2008 14:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tharion (Post 2204307)
Zalosne filmy, 0 skilla.

elo.

Lurujecie slime'a w carlin na afkujacych? Bo z tego co widze to macie JEDNEGO 100+, wiec szczeze, NIE udostepniaj tych filmikow bo ani hydra na miscie ankh>PH ani slime w carlin nie jest widowiskowy.

Co do filmiku, wazny jest efekt, a nie srodki.

Tharion 30-07-2008 15:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marecki666 (Post 2205495)
Fajnie, ale chyba już wszystkie z reconu oglądałem, w cam i rec.

Dla publiki to oni udostępnili z 20% swoich camów.

Cytuj:

Podniecacie sie jakimis ludzmi Yoozkami Karelorami (nie wiem jak sie pisze) poprostu gdyby byla taka mozliwosc chociaz to nie jest mozliwe dalibyscie mi ich Hmm...10 min gora na dle poi ^^ pozdrawiam ;]
Ta i było by
"Kurwy dziwki pizdy!!! Leczcie się! skończyliście gimnazuj chociaż(kompleks jakiś?) etc, żałosne.

Cytuj:

Lurujecie slime'a w carlin na afkujacych? Bo z tego co widze to macie JEDNEGO 100+, wiec szczeze, NIE udostepniaj tych filmikow bo ani hydra na miscie ankh>PH ani slime w carlin nie jest widowiskowy.
Ale mój cam=frag, a nie wyzywanie, lol. a 100+ mamy paru.

Cytuj:

Co do filmiku, wazny jest efekt, a nie srodki.
Ta, a tu efektem jest wyzywanie ludzi przez 10 latka (aletyha)

Elo

Agrok1 30-07-2008 15:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aleethyabr (Post 2205785)

Wez, bo jebne :/!

15:36 Karoleer Incarcerated [189]: Racje ma,10 min i sie sklada :D
15:37 Karoleer Incarcerated [189]: Ciekawe czy kiedykolwiek widzial moj plecak :d
15:38 Karoleer Incarcerated [189]: Poszukam filmu jak taki cwaniak bez skilla jak on probowal mnie zabic,zjebal na room sorca jak zobaczyl ze mam wiecej wszystkiego lacznie z umiejetnosciami od niego :d
15:38 Karoleer Incarcerated [189]: A jak jest taki uber pro cwaniak to niech machnie chara na celescie albo ujebie jakiegos 190 ek solo tam :)

-Thug- 08-08-2008 19:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez nokillplx (Post 2205922)

Ty kurwa człowieku zdajesz sobie sprawę z tego ile ma ten temat?
Tak wyglądały nasze początki, owszem ale dzisiaj to wygląda inaczej.
Specjalnie dla Ciebie najnowsze osiągniecie:

http://i250.photobucket.com/albums/g...hers/102ms.png

Marvel 08-08-2008 22:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DuRi_Zmc (Post 2204287)
na tym filmiku na demon hellu to naprawde zal czlowieka łapie jak ci taki pleb bije potwora a ty gowno mu zrobisz
A na drugim filmie to sie usmialem z tego typa co padl
Dziecko bulwersa zlapalo i mu odgrażało xD

haha
zal.pl ashudahdas:baby:

Jedyna rzecz którą chciałem powiedzieć to że, to "dziecko" ma 5 lat więcej niż Ty i jest dziewczyną :)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marecki666 (Post 2204287)
Cytuj:
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tharion (Post 2204287)
Recon z Celesty?
(Poszukaj na youtube chociażby)
Okej, będe miły i coś ci dam:
linki

Fajnie, ale chyba już wszystkie z reconu oglądałem, w cam i rec.

No i uważasz, że nie są lepsze?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aleethyabr (Post 2204287)

Bez obrazy, ale naprawdę w to wierzysz? Widziałem masę ich filmów w .cam/.rec/*****, a także ssy z calesta.pl i są w tym zdecydowanie najlepsi... ;)
No insult ;)
/Pozdrawiam, Marvel.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:00.