![]() |
Nje cem być namolny, ale co ma fspólneko drógi part do Precela? xD
Aj lof Precel Fake @Up Ha, byłem pierwszy! |
drugi part aluzia
Na pierwszym i drugim obrasku kamienie układają sie w kształt stszałki:) Te malótkie. Najmniejsze. |
Cytuj:
2.strzałka 3.malutkie 4.to nie jest aluzja do niczego (chyba że Anonimowej Strzałki...), tylko easter egg, zreszta i tak go tam nie ma, michoss mowil ze Cytuj:
@fejk o.0 nekst part precla hahahaha ale fajnie |
1.2. i 3. Wiem specjalnie to zrobiłem ! Kup se musk!
4. Dzięki za połuczeńe:< |
Yea precel back :D
|
de king is bek!!!!!!!!!!!!!!
<czeka na next party>!!!!!!! |
Mokona mówi:
Uber pro elo elo precel powrócił! Mokona da mu buziaka!!!111oneonerazrazdwatrzy.... Matix mówi: <nic nie mówi> Narrator mówi: Znowu się spóźnia.... Matix mówi: OHhh...Ahhh... Mokona mówi: Baj Baj maszkary... Fięcek otcinkuff plosem... |
Drurzyna pjerścienja rox! Ale ten wielki grzyb, który je*ie emotke " ^.^ " już nie rox : O idk łaj..
|
Cytuj:
Welcome back, my mastah pritzal! <pokłony> 10/10, bo jest precel :D PS. Może jakaś konkurencja - Krakowskie Talarki? :P |
moar!, jak czesto bedziesz aktualizował ?
|
Cytuj:
|
<demoniczny śmiech> fajne
Jeśli nie będzie przypominać poprzedniego precla będzie Ok. |
Zajebiste ;]
Grzyb to aluzja do muchomora? |
Taa, czekam aż powiecie "ej, ten kamyk to aluzja do ukamienowania Chrystusa" -.-''.
|
Juhuuu , nadeszła wielkopomna chwila, nareszcie powrót precla , ja nigdy nie straciłem wiary !!!
10/10 |
Cytuj:
@2down Właśnie głównie ten fejk podoba się osobom ze zrąbanym humorem, bądź osobom z ujemnym iq. @all No offence =D |
Fainęł cieszeł siem niesmiernieł rzę precel pofrucił .
Rupp daleiiii 11!!11! tfa na tfa |
Rozumiem, że fenomen precla polega na jego kretynizmie.? No więc nie jest specjalnie urzekający.
|
Leprzy niz poprzednia wersja ale i tak nieprzypadl mi do gustu >.>
|
@Gelt i Pacz
Nie znacie się! <muahahahahahahahaha> Niech się zacznie flame war xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:14. |