![]() |
Cytuj:
Cytuj:
Slepy ? 10 znakuf |
Cytuj:
|
Heheh
No.. Z exitem byloby najlepiej :D wlaczyl by utamo i raczej by nie padl... ale z drugiej strony.. jak ktos ogladal dobrze filmik to kolesie mowili cos w stylu "nie trzebabylo kupowac chara" wiec moze to i lepiej jak padl :)
|
Z tego co wiem to melon - allegro więc się nie dziwie że skilla nie ma:p
|
Na tym filmiku są wszyscy po jednych pieniądzach ...
Nie umieliście go nawet dobrze zablokować w 5... |
To chyba byla ich pierwsza akcja, gorszej nie widzialem ;o
Ofiara tez rozumem nie grzeszy... |
Cytuj:
|
Cytuj:
down: Warloria rox XD do tej pory pamietam jak mnie nooby trapowlay na tombie i ubic nie mogly xD ja wtedy 59 rp a tu 110 ek 98 ed i jaksi ms z 70 lv chyba xD tylko trza bylo placic :/ w dp |
Ecchhhhh... Urok Guardii i innych serwerów non-pvp.
|
Po pierwsze, primo, gdyby nie kupił chara to miałby kolegów ktorzy by przyszli mu pomoc.
Po drugie, primo, mogl dac setki razy x-logga. Oceniam ze 99% graczy z rocznym stażem by nie padlo ;] |
Cytuj:
Uwzględniając za i przeciw najlepszym sposobem na przeżycie byłaby ucieczka na koniec fire fieldów powiedzmy, wymanasowanie się do fulla i danie loga. Po ok 1-2 minutach już by go wywaliło gry i miałby spokój a Dl nie zdążył by go zabić. |
;] widzialem paru senior tutorow nu nu karaaaaaaaajacy
|
Cytuj:
|
Oglądałem ten film parę dni temu, zaraz po akcji, ale nieważne.
Wg mnie - (wiem, że w takich sytuacjach się nie myśli, ale on nie myślał przez całą akcję) mogł przed tym ogniem, na którym padł dać exita. Z tego co wiem, już prawdopodobnie mu się wszystko kończyło, więc w innym wypadku by i tak padł. Ewentualnie mógł tak manewrować DLami, żeby Matys padł przez nie, wtedy by uciekł. Ale nie myślał i takie są efekty, dzisiaj ten cały "skill" to tylko i wyłącznie myślenie. |
Nie dziwie sie , ze nasz meloniasty kolega wybral non pvp ... jak on mogl pasc ... nie wiem strzelam 200 ed ma ok 4k many + napewny oni lurowali na niego po 1 dlu ..... max tam 2-3 dal by xloga nie ma opcji ze by padl przez 60 sekund ;p
Tutaj ludzie pisza o tych ogniach ... hm mogl smialo dac exit na tym mostku na samym poczatku ... samo lurniecia dla trwalo 20-25 sekund .... jak nie wiecej .. potem to tylko formanlosc .. |
Cytuj:
|
@ Up up
203 ed ma dokładnie 1160 hp i 5885 pkt many, co daje na utamce i full manie ponad 7000 pkt dmg do "zmarnowania" na x logu. Zakładając że cały czas bił go 1 dl (bo na początku tak było, czasem nawet wcale bo musieli lurować) i co serie przez 60 sekund zadawałby 200 pkt dmg co jest oczywiście wygórowane i niemożliwe (teoretyzuję aby udowodnić słuszność x loga) to dl wziąłby mu 6000 pkt many/hp czyli zostało by prawie całe hp. Więc nawet gdy dl był koło niego to i tak na 99% by przeżył. Mógł zabić pojedynczego dla na poczatku i dac x loga wtedy zgon jest praktycznie niemozliwy bo tracili minimum 20-30 sekund na lurowanie czyli analogicznie połowe potencjalnego dmg dla ;> Wniosek taki że najprostsze wyjście czyli x-log jest najlepsze wg mnie :P |
Wiecie, wg mnie to on nie wie co to exit/x-log. ^^
|
Jak to odtworzyć ??
|
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:59. |