![]() |
Temat sie juz wiele razy powtarzał, nigdzie niepsize nic o kradziezach w tibia rulez, ale wiecie co wam powiem mój kumpel daj serpenta między srzynki(depo) i ziom mu to zabrał, kumpel napisał raporta nagle pojawił sie gm i poprostu zbanował i kumpla i ziomka na 1 miech.:o
|
Noobów jest na prawdę dużo i nie są to newbie lub osoby które dopiero zaczęły grę gdyż ja często ,,dostawałem'' od np jakiegoś 60 ek dsm ,,za zaufanie'' :) oczywiście się z tego cieszyłem xD
Jeśli umiesz manipulować ludźmi (no ja troszkę umiem) to i dsm/bohy lub całe equ (raz mi się to zdarzyło) można zajumać :) |
Nielegalna jest kradzież która wedle praw tibi szkodzi twojemu realnemu budżetowi :) Jeżeli ktoś wymuszałby twoje hasło to byłoby zdecydowane złamanie prawa , kupienie pacca etc. ale tracąc pixelowy ekwipunek masz nauczke ... do roboty odrób to i nie daj sie nabrać 2 raz ;p
|
Cytuj:
|
mało mało ja ze 3kk ^^
|
Ja mam problem, ostatnio typek mnie wziął do guildii, po czym jak dostałam własny pokój w gh, typek mnie z guildi wywalił i itemy z gh już są jego, można takie coś zraportować?
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:31. |