![]() |
Super poradnik;] Tylko możesz jeszcze napisać o expowisku swamp troli na południe od Venore. Naprawde, nieźle się napracowałeś
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Napracowales sie wszystko wyrazne, czytelne jak dal mnie GIT 10/10:baby:
|
Gratuluje następnego swietnego poradnika. Masz talent:D
|
Teraz SuPeR, według mnie spokojnie do przeniesienia.
|
ja bym dopisał że na N-PvP na arkany można i od 15 palkiem bo pojedyńczemu damy radę a o pojedyńczego przy pladze botterów u nas nietrudno ;]
mogłbyś dopisać jakie questy można zrobić w okolicy Venore ;] po ostatnim upie Wispy nie atakują... |
Bardzo fajny poradnik, świetnie napisany (tak jak poprzedni). Czekam na następne! 10/10 :cup:
|
Jak zwykle muszę się czegoś przyczepić xD
1. Nie napisałeś, że Chatterbone sprzedaje czary tylko dla sorców a Smiley dla druidów, ale mądrzy użyszkodnicy się chyba domyślą po liście czarów ;) 2. Nie ma czegoś takiego jak Elf Forest, jest Elf Fortress, ale właściwą nazwą jest Shadowthorn. [błąd na mapce, więc może nie twój ;)]. Oczywiście 9+/10, bo nic nie jest ideałem :o @edit: Pomyliłeś się :) Digger sprzedaje potiony, to Smiley jest od czarów :p @edit2: Dopisz jeszcze, że Norbert sprzedaje Wedding Outfit box za 5k. 2 razy dodałeś ten sam obrazek (mianowicie statek) BTW. Wispy już nie atakują graczy ^^ PS: Asrak to rzeczywiście fajne imię xD |
Dobry pomysl z tym poradnikiem!
Nieznalem tak dobrze Veno a teraz juz wiem gdzie sa poszczegolne expowiska i dobrze ze opisales dojscia do respow;d Pozdro masz 6 u mnie za ten poradnikB) |
fajne fajne
|
Cytuj:
co z tego skoro ty nie jesteś fajny?! Venore miasto nieco zakurzone, opuszczone, aczkolwiek to nadal strategiczna miejscówka high lvl'i W dobie Yalahar, Zao -Veno straciło swoją moc... szkoda ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:52. |