![]() |
Taki sobie filmik... bardziej śmieszyły mnie te 50 lvle które chciały upokorzyć chłopaka za wszelką cenę ;/
|
Nie wiem czy to ja jestem jakiś odmienny, bo widzę że nawet Etoric śmiał się z tego badziewu, ale mnie jakoś to ani trochę nie rozbawiło. Większość z was by się pewnie zachowała tak jako newbie w jego wieku...
;( |
ludzie przyklejcie to :DDD
|
Się uśmiałem . . .
|
W tekstach tego co to kręcił nie było nic upokarzającego dla tego newbie, więc równie dobrze ten Alart może powiedzieć, że robił to tylko po to aby pokazać głupotę hlvi na guardii. A jak dostał jeszcze za to jak na jego lvl fajne itemki to ich obsrał i sobie poszedł.
|
12:31 Alart Doli [8]: ja (patryk koszela) pozdrawiam uzytkownikow tibiacam.tv mam 10 lat i chce itemy
Owned xD |
HAHAH to ten noobek któremu prawie k legi podwędziłem :D
12:42 Alart Doli [8]: gliwic hańba dla śląska ! |
Ja nie widze w tym nic śmiesznego. dziecko noob-pvp nabija się z newbie, taak newbie nie nooba i się zieje z tego, na moje oko kręcący ma max 2 lata więcej od tego drugiego.
@down Nie napisałem że jestem lepszy, wyraziłem tylko SWOJĄ opinie na temat tego filmiku. Od oceniania kto jest lepszy kto gorszy są sędziwie czy tam Bóg. Chociaż może przesadziłem z tym "typowe", wkońcu nie znam graczy tego świata aż tak dobrze (tylko z filmików). Btw takie teksty to na prv bo spamujesz tylko |
Cytuj:
Myślisz ze jak grasz na pvp jesteś lepszy newbku? |
Cytuj:
|
Aleethya [157]: 5. z jakiego miasta jestes w tibii i na real
Alart Doli [8]: o co chodzi? Palladyn Imperium [55]: gdzie mieszkasz w tibi Palladyn Imperium [55]: i na rl? Alart Doli [8]: nie wiem HAHAHAHAHAHAHAHAH 50/10!!!! |
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic. moim zdaniem to nie jest ani troche smieszne,żałosne i tyle ,ale wiadomo ze kazdy ma nieco inne poczucie humoru |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Takie se o...
|
Cytuj:
|
dobry gość ^^
|
Cytuj:
|
Cytuj:
po 2. dla mnie jestes zerem po 3. nie mam 12 lat po 4. nie wiem czy nawet na swiecie non-pvp potrafilbys mi to napisac bo poprostu bym cie ...sami wiecie ^^ Alee~ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:00. |