![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Down Ty chyba nie wiesz co piszesz. |
Nie pisze przecież, że to to samo. Naucz się czytać ze zrozumieniem, a możemy popisać.
|
@Wszyscy ci co się kłócą nie róbcie tu burdelu wystarczy, że w wielu tematach na forum jest.
Hity są od 350 w górę moj best jeśli się nie myle na 125 lvl , mlvl 73 ale +2 mlvl za cape i hotm to jakies 680+- |
donbra zamknijcie ten temat bo mnie irytuje jak mnie osadzacie o coś czego nie robie jestem drutem i pytam się o swoją przyszłośc nie wierzycie? Venominus harmonai 24 ED możecie napisac i kropka X(
|
loled widze jaka inteligencja wladasz harmonia - non pvp server więc napewno gildia mnie spkuje ;).
|
Jak sie umie grać, to się gra.
Ale chyba nie każdy z was umie bo się żalicie że "dziecko allegro" kupłlo se chara i was zabije... Szkoda mi was trochę, nie wszystkich ale szkoda... |
ja pier..... nie kupile zandego chara gram venominusem i ciekawi mnie ta profesja wiec sie zapytalem i zamknicjecie ten temat
|
koles zadal pytanie i spodziewal sie jednej odpowiedzi.
to tutaj sie zrobil "hyde park-o wszystkim i o niczym". Mysle, ze mozna zamknac ten temat o,o have fun |
nie stac cie na jedna rune sd i nie masz odwagi zeby czache zrobic??
i juz wiedzialbyc co i ile wali |
Cytuj:
|
blblblblblbl
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Lol. Ja moim 60 MS 53mlvl mam besta około 500~ |
Cytuj:
W starym systemie 105~ms/ed z 65-70 mlvl trafial po 600+ Popytaj starszych graczy. Ale ty jesteś kox i robisz niezłą prowokacje... |
blblblblblbl
|
Mój 97 ms 64 mlvl wali we frosty od 350 do 620(best hit) ale nie jestem pewna bo byłam 2 razy tylko.. może da sie i 680?
|
@Kasiaa69
Da się 680+ Ale patrz , że ty masz 97 lvl i 64mlvl a ja mam 131lvl i 74mlvl owszem rzadko zdarza się trafić taki hit ale można. Uwierz mi :> |
Hmm, czy przypadkiem system magii się zmienił od tibii 8.1? Bo chyba tak... sorry all że podałem złe namiary co do tego damage z sd... ostatni raz grałem na 8.11, miałem bardzo dobry kalkulator do tibii 8.11 (własnej roboty) :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:34. |