![]() |
Cytuj:
Cytuj:
|
Pojechol ! :D
|
moglby ktos wrzucic na tibiacam.tv?
|
Na dzisiejsze czasy to to jest nic xD!
Jeszcze kilka clientów temu knightci co prawda nie byli niezniszczalni, ale byli znaczniej mocni, nie ukrywajmy... Wystarczy spojrzeć na filmik z EO i teraz z Sero~ ;o |
Szkoda mi Sero~Eternala itp takie lvlki a padaja jak psy Hail Cip Soft!!X(X(
@Edit I cip uważa to za balans charów? -,- Na tibi 7.4,7.5 w tedy było wszystko dobrze.. 7.6 up-date od kiedy tibia zchodzi na psy Soule itp.... -,- |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
23:33 Patriarka [163]: HAHAHAHHA!
23:33 Nufek [51]: GOGO DM I z czego oni sie tak kurwa ciesza? Przynam, ze ja to juz uznaje za norme bo system leczenia jest taki, ze knightowi szkoda potionow i woli na nich odrobic stracony lvl... Tibia schodzi na psy i juz. Kiedys jak byl war to knight byl ostatni ruszany bo bylo wiadome, ze nie padnie. Wedlug mnie gdyby sero byl msem to time ring+bohy+haste i nikt go nie dogoni. Ale jest knightem i mozna powiedziec "You fail" :S. |
Szkoda gadac,co z tego ze ma 300ktorys lvl jak od 130 kina rozni sie tylko tym ze wolniej padnie...
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ihmo ek powinien się lepiej leczyć w dzisiejszych czasach. Wzrost leczenia kiedyś zależał od lvl i mlvl i to było fair ale co poradzisz? nic. Zostaje tylko czekac na jakieś posuniecie cipsoftu
@edit Naprawde szkoda mi tych wysoko lvlowych najtów co padają bardzo łatwo mimo że musieli bić ten lvl o wiele wiele więcej h od innych profesji |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
porównując 100 lvle sprawdź gdzie poszczególne profesje expią rp - warlocki , demce (up/down) , dl'e , frosty , bk itp ms/ed - wszystkie tomby , warlocki , demony (up/down) , bk (exori mort) ek - żółwie , lizardy , małpy , dragi , dl'e (waste) , kulty |
Cytuj:
|
Narzekaja wszysycy na te potiony i sie nie dziwie ale pamietajcie o tym ,ze jak 200 rycerz walnal 250 z sca czy sova w dawnych czasach to mogl wyslac te zdjecie na tibia.pl i by bylo swieto a teraz hit 500 z Avangera/Arcane staffa/Sca przez 200 rycerza to jest nic nad zwyczajnego.
|
@up, up, up and up....
Tibia zeszła na psy przez te zmiany;/ Tyle pracy i dać się pokonać jakiemuś gościowi, który grał 2 miechy X( Oby cip coś z tym zrobił :kat: |
Cytuj:
|
Cytuj:
MS-duży DMG,ale duze prawdopodobienstwo smierci , EK -slabe hity,ale male prawdopodobienstwo deada...a teraz? MS-duzy DMG,mniejsze ryzyko deada (GMP ktore sa znacznie silniejsze niz kiedys mf) EK - mały DMG,gówno zabije,ryzyko deada ogromne:p |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:58. |