![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
<10 znakow> |
co tu mogę powiedzieć, złej baletnicy wszystko przeszkadza
|
strong health pot 400 hp, great pot 700-800 hp, ultimate pot 1k hp i jest git
|
Cytuj:
|
@MasterMor
Strasznie krzywo myslisz. Skoro oni sa w stanie zawolac kolegow, zeby przyniesli SD'ki to za ten czas wpada ekipa po serka i trap team musi go wypuscic tak czy siak.... |
Cytuj:
zreszta swoim super pvp popisal sie juz nie 1 raz ci co go widzieli w akcji jak mial 240 lvl to wiedza o co chodzi. |
Cytuj:
|
qrandżer ma racje, serek to pvp nie ma(;
|
Wielu z was sie chyba ze mna zgodzi , ze nie powino tak byc .. Cipsoft dobrze wie ze jest sporo h lvowych knightow wiec powinen dac h lvowe potionki .
Bo praktycznie wbijac 130 lvl knightem i juz to by bylo na tyle ... nastepne lvle daja Ci tylko predkosc chodzenia .Powinni dac jeszcze kilka potionow skoro knight ma byc tankiem ... |
Nie mial szans, tak ja nie ma szans w takim momencie, sorc, pall...
Jestes w trapie, to lezysz... Cytuj:
pozdro. |
to leczenie to totalna porazka. Knight teraz ani tankiem ani wojownikiem zdolnym do walki . A co do botow, za uzycie tego gowna powinni odrazu banowac ip na tydzien i deleteowac acc a nie bawić się banami na 30 dni
|
Cytuj:
Gdyby uleczył się po tym paraliżu to jeszcze by uciekł, ale nigdy nie grałem taką postacią więc nie wiem jak to jest, ale wydaje mi się, że gra nim obecnie jakiś posiadacz 60+ lvl i w dodatku noob. To jest moje zdanie. Cytuj:
|
z 2-3 updaty temu nalozyli pz na piramidy jak nie prędzej
|
Cytuj:
Powinni dodać lub ulepszyć ultimate do 1,5k I od 150 lvl W końcu jak knight jest słaby na pvp to chociaż niech go będzie ciężko zabić.. |
Cytuj:
Cytuj:
|
mógł s*******ać na faraony :evul:
|
Cytuj:
moje ziomy jusz tam czekaly :) filmik jak filmik,pokazuje jak latwo ubic teraz ek ;] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:02. |