![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jak już mówiłem nie spad mi Backpack, i to jest fakt. Spadły mi tylko crocodile boot. Nie warto się wracać? Dla mnie PRAWIE zawsze warto, chociażby po to 1k. I jeszcze raz powtarzam, nie gram na otsie. Jedyne co mi na myśl przychodzi, to to co już ktoś napisał, że istnieje minimalne prawdopodobieństwo, że nie wyleci. Nie miałem AOLa |
@up
jak chcesz gadac o botach etc. i wszystkim co nielegalne w swietle praw tibijskich to idz na torga |
loooool
Nie chce gadać o zadnych botach. Powtarzam, nie grałem na otsie, nie uzywałem cheatow,odkad dostałem bana.!!!!!!!!!!!!! |
Rany, wy nawet byście rozpoczęli bezsensowną konwersacje jeżeli by ten koleś napisał że padł mając plate armor i pojawił się w świątyni z mpa na klacie >.<" Marna prowokacja
Ktoś coś pisał, że jakiś koleś padał 100 razy nubcharami i raz mu plecak nie wypadł. Jaki to by miało sens padać 100 razy?Nawet jeśli to od tego mógłby nie zauważyć że nowy plecak nałożył i myślał, że nie spadł... że wam można tak wszystko łatwo wcisnąć... |
Ale jestes gosciu zalowy. Spytałem sie tylko czy komus sie takie cos wydarzylo, bo mi sie stalo, a wy odrazu ze ja cos wciskam, jakis prowokator, no gosc co pisal wczesniej mial racje, ze to forum schodzi na psy!
|
Cytuj:
@down Mi jakoś też nikt nie wierzył i co? ; P. @Hawusss Na Infernie nie ma aoli. Po prostu zostały usunięte ze wszystkich światów enforced. |
byly juz prowokacje typu b-robe w racie (gosciu nakrecil filmik i wszystko wygladalo by ok tylko zapomnial ze widac jego kolege ktory kladzie rata z b-robe na zabitego)
był mms w dragonie , tez marna prowokacja, chcoaiz filmik niezle zmontowali to czemu mialbym ci uwiezyc ? ;p jak przez tyle lat nikt nic takiego nie zauwazyl @down moze nic na sobie nie mial? |
Może to marny przykład, ale...
Kiedyś zrobiłem sobie palka na infernie, tak 4 fun. Zabijam jakiegos 14 druida, w końcu padł, a w dedzie NIC nie było ! A przecież powinien spaść chociaż bag/backpack... a aola raczej nie miał ;P |
No i po co mi taka prowokacja, chcialem sie tylko tym z wami podzielic, nie mam zadnego filmiku, mowie jak bylo, nie wierzycie, nie musicie. Po to jest forum zeby sie podzielic swoimi doswiadczeniami etc.
|
ja uważam iż to był zwykły bug
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:13. |