![]() |
tez tak mialem juz dziala
|
już mam, to pewnie kwestia serwera
|
Kurcze !:(
Mi nie działa :( i pisze cos Connetion refused. (jakby co mj serwer to Aldora :] )
|
Ja też!
[quote=Fatevux
(teraz to na żadny acc się wbić nie moge :( )[/QUOTE] ja tez mam taki problem na tibi.com wszystko ok a tu niby kicha .chcialbym zeby wszsytko cos zrobili X( |
no teraz to i mi działa ! ale mam MC i zaras spr reszte postać (czyba sie baza acc wywaliła i musieli wcisnać magiczny guzik "reset") :)
o tak jedna postać działa ale zato druga nie :/ chyba bedą pokoleji aktywować acce :( |
Wrr..
No ja juz nie wiem mi jak nie dzialalo tak nie dziala.Co robic??
|
Ja tesh od paru minut bezkutecznie próbuje sie lognąc po prezenty...:P
|
No i nadal nie dziala. A Wam dziala?
|
Ja na Azurze już mogę sie zalogować:D
|
Mi nadal niedziala :(
|
Działa ale skrzatów ani mikołaja nie ma.
|
@tomyt
ja mialem tylko chwilowe szczescie pobieglem do drugiego kompa sie lognac na sorca zeby gfb troche porobic ale jest to samo :/ to ze sie loglem druidem to czysty fart po prostu probowalem i wskoczylo nie tracmy nadziei... |
ulalal
ja juz gram
|
Mi nadal nic... a zaraz starsha przyjdzie i niwiem czy bede mogl grac.
|
ha ha wylogowałem sie a teraz jak prubuje sie loggnać to pipa blada chyba tylko chwilami wszystko jest ok. Stwierdzam że sprubuje sie wbić dopiero po 15:00 !
|
Mojemu koledze też już działa, btw ładnie ten topic posty nabił:p, i btw mikołaja: a czy przypadkiem to nie ma być w święta??
|
Mi nie dziala... ale wczesniej juz tak mialem :P tylko nie dzialalo mi przez caly dzien =/
|
Ejjjj... działało przed chwilą wylogowałem się bo chciałem na 2 postac i nie moge wejsc bo connt connect ;/
|
Yeach ja sie już wbiłem tylko wyłonczyłem kompa i włończyłem go znuw i jest wszystko ok ;)
Sprubujcie też tak jak ja!! |
~~~Działa~~~
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:33. |