Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tharion
(Post 2221766)
ta, a ja dostałem 2 pkt za "morda" :)
Pzdro, wkońcu wyluzujecie-jak każdy nowy modek po jakimś czasie :>
|
Mam nadzieję, że nie.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez emesto
(Post 2221889)
@edit
ja dostalem bana na miesiac za pisanie 7 na czerwono ... ale ta opcja jest ciagle dostepna wiec nie rozumiem dlaczego ban a pan wielki moderator nie wytlumaczyl za co ban
|
Przecież to oczywiste i proszę, nie udawaj, że nie wiesz za co ten ban.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nanerenderiel
(Post 2221909)
pieprzycie glupoty modki, wiecie sami ze wiekszosc ostrzezen poszlo za to ze ludzie opisywali NOWA METODE KUPNA PACCa za 60 zl z groszami a wam to nie na reke, i co? bronicie sie regulaminem?
|
Admini (w tym wypadku mówię o dromie) są ponad regulaminem i mogą go zmieniać dla własnych potrzeb- no przykro mi, ale 'life is brutal', zawsze ktoś będzie ponad Tobą i nic na to nie poradzisz, ew. możesz się utopić.
Jak już wcześniej gdzieś pisałem: po kiego grzyba drom ma pozwalać na to żeby jacyś userzy niszczyli jego biznes? Again- life is brutal, jeżeli Ty zamierzasz być taki uczciwy i dobroduszny w przyszłości to nic nie osiągniesz.
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=187541
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez SirAdasii
(Post 2221989)
ten Wieszok tylko sie trzepia co bym nie zrobil to typ mi ostrzezenia walił :< nie wiem on no lifer i tylko na forum 24/7 nie wiem moze by sobie w Tibie pograł to by nie trzepial sie :< zara next ostrzezenie
|
A czy Ty tak dużo na forum siedzisz, że 24/7 dostajesz ostrzeżenia? Po prostu ktoś normalny raportuje Twoje posty, a Wieszok tylko patrzy co w nich jest i jeżeli sytuacja tego wymaga- daje warna. Na zwarnowanie Ciebie traci kilka sekund.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ujo
(Post 2222051)
wczoraj powiedziałem przy mamie dupa i co mam dostać bana na życie?czy może warna a jeśli jeszcze raz powiem dupa to kasajcja konta??
|
Jeżeli Twoja mama takie coś toleruje, to nic Ci nie grozi. Jednak na forum mamy regulamin- skoro Ci się nie podoba, to nikt Ci nie karze wracać.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vorden
(Post 2222080)
elo mody swiezaki _/ az nie moge uwierzyc ze takie bzdury on tam napisal ;f
dorypali sie do mnie o nawet nie wiem co xD
trzeba sie nimi zajac az wkoncu dadza spokoj ^^ nowi to mysla ze moga wszystko i "musza" sie wykazac ze sa cool _/
|
Na czym polega to Twoje "zająć" (podejrzewam, że o to chodzi, bo chyba nie o zająca?)?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lizix'Wizan
(Post 2222195)
@ Sir Adasii here.
Tak żalosne? ja dostałem bana a Nari za prowokacje i obraze mnie, nawet gdy mnie nie zna nie dostał nawet upomnienia...bo koelga... no i czy to ma sens?
|
Oczywiście. To, że Ty lubisz gdy ktoś karze Twoich kolegów nie oznacza, że inni są tacy sami.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vetiax
(Post 2222327)
Dostałem warna za obrazę moderatora, a w regulaminie nie jest napisane, że nie można go obrażać więc : Vetiax > mPalar ;>
|
W ogóle czytałeś regulamin?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Szybki'lols
(Post 2222520)
nie na tym forum
|
No, z takimi userami...
|