![]() |
Nie wiem co was tak rozbawilo ? Bezsensu....Nudne....Niesmaczne
Bylo 9623032 Razy ! |
Cytuj:
Hail Hitler ! Essen machen Wstydzisz sie za nas to wyjdz i nie wracaj to sie nie bedziesz musial wstydzic |
Cytuj:
|
niesmaczne? a smaczne jest 99% filmow na youtube zrobionych na ivonie co 90% tekstu to nalezalo by wygwiazdkowac?
|
Dokładnie, wszyscy wiemy,że ivona ssie a w tym przypadku poczucie humoru jak najbardziej na poziomie.
|
"Padła na combo! Myślałem, że z niej coś zlootuje ale ch***" Ten tekst mnie powalił :P
A do tych co piszą, że film jest głupi: każdy ma inne poczucie humory :P pzdr |
Cytuj:
Topic:bylo, nawet nie dawno, ale i tak niezle |
BYLO !! -.-
wcale mnie to nie smieszy |
fajne ale bylo
|
Cytuj:
A ten to taki dla niewyżytych dzieci. |
Mnie rozwalił tekst o frostach xDDDDDDDDD nie no OWNEDXDDDDDDDDDDD polecam xDDDDDDDDDDDDDD
|
Cytuj:
Nie wiem dlaczego, ale zawsze gdy cokolwiek jest wrzucane, znajdzie sie garstka je*anych moralizatorów, którzy będą na siłę myśleć, że są oryginalni głosząc zazwyczaj sprzeczne z ich odczuciami opinie. Nie wiesz co nas tak do ch*ja rozbawiło? A co ciebie tam nie rozbawiło? Topik: Było, ale nadal smieszne. |
''Wszyscy, ktorzy nie maja PACC maja natychmiast wyjsc.'' lol o/
''Znowu mnie K.... zlapali'' 8o ''Bylem wtedy na frostach, C...... loot byl i nagle zobaczylem rh, ze az mi stanol i wtedy stara znienacka [;(:D] W....... p......... korki!'':confused: ''Padla na combo'' :baby: Trzeba miec faze zeby cos takiego zrobic, a co do krzesla i mebli kuchennych to mi sie kojaza z 1 z 10ciu :p |
Cytuj:
|
@up own33d
|
o/ hail Hitler
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:03. |