![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jaranie się jaraniem się,ale ja też czuje,że będziemy musieli jeszcze walczyć. Niedługo zacznie się III wojna światowa i to chyba nieuniknione..
Edit: Ale w sumie w tych czasach wojnę rozpoczną i zakończą bomby daaaalekiego zasięgu. I my nawet nie będziemy w stanie nic zrobić. Takie czasy; p |
Eeee tam, taś taś sie posra, padnie na kolana i bedzie przepraszał :o
|
Ja i tak wądpie żeby wywołali wojne po to chyba stworzyli NATO aby temu zapobiegać o.O
|
Cytuj:
rosja podejrzewam ze walnie jakies embarga czy tez zakreci kurek,ONZ i NATO beda srali o wlasne interesy bo te 2 organizacje widnieja praktycznie na papierku,co do III wojny to przytocze pewne słowa [nie dosłownie i nie wiem kogo] " nie wiem jakich broni ludzie uzyja w czasie III wojny ale na pewno podczas IV wojny beda sie bic kijami i kamieniami" wiec III wojna bedzie trwala gora tydzien po czym ludzie ( Ci mniej fartowni) zaczna umierac wskutek promieniowania |
Cytuj:
|
III wojny światowej nie będzie, za małe napięcie...
@Donpeyot Cytuj:
|
Nie przezywajcie tak, nic z tego nie bedzie powazniejszego przeciez.. napewno nie cos na skale 3 wojny swiatowej , dajcie spokoj
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Dokładnie. Swoją drogą, że Polska niepotrzebnie się pcha w nieswoje sprawy. W takiej sprawie należy pozostać neutralnym.
poza tym, od dawna wiadomo, że ruscy to skurwy***. |
Szwajcaria jest neutralna i patrzcie, jak jej to na zdrowie wychodzi ; )
|
Cytuj:
@topic Mi sie wydaje, ze Ruskich ponosci chwilowo ale jak ich zbyt poniesie to dadza "ogien ostrzegawczy", a wtedy nie wiadomo czy na tym sie skonczy czy rozpetaja wojne. Ogolnie coraz gorzej sie dzieje na swiecie ;s. @edit Ja tylko mysle po jakiego grzyba Polska pcha i bawi sie w pomoc. Tak rozumiem, ze Rosja robi zle ale przez takiego cos jedynie mozemy oberwac. |
Cytuj:
|
No cóż pewnie masz racje. Źle ująłem to. Oni nie sa s*****el***mi. Raczej biznesmenami: ) No bo chyba nie atakują tam ze względu na teren tylko dla ropy prawda.?^^ Więc biznesmeni. Racja sorry.
|
Cytuj:
|
Głupki. Nie czaicie ,że on sobie żartował?...
|
Stereotypami... jasne. Nie wazne, ze od lat zabijaja tysiacy niewinnych ludzi dla polityki, ze w tak poteznym kraju jak Rosja ciezko wyzyc, ze ostatnie wybory nie byly chocby cieniem demokracji itp itd etc.
|
Cytuj:
|
Według mnie reagowanie teraz jest błędem.
Chociaż co do GB i F masz racje. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:52. |