![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Pozdrawiam B) |
Janek of arcania jest kupiony co do tego mam 100% pewnosc!
|
Dlaczego mnie nie ma na liście?
|
Cytuj:
Ok, ok :P Wiesz chciałam się tak tylko upewnić :) |
Cytuje :KLAMCA
1 ownerem Manndy był mieszkaniec Legnicy którego serdecznie pozdrawiam Manndy został kupiony na ~80+ lvlu - informacja pewna . Ten owner co gra aktualnie na Manndy to stary Feogaroth, grał nim do jakiegos 60+ lvl potem kupił Manndiego Po pierwsze nie kupiony tylko wymieniony, po drugie nie na 80 lev tylko na 70;>. Jezeli czegos niewiesz to sie nie odzywaj. Ps: Twój super owner z Legnicy najpierw zarąbał chara pewnemu brazylowi ale o tym pewnie już nic Ci nie wspomnial :> Pozdro |
@up
Jeśli czegoś "niewiesz" to nie pisz. |
z BHP jesteście ? hahahaa , ten temat nie ma konkretniejszego celu . Wiadomo , iż duża cześć tych osób nie miała bogatej historii w tibii ;p , ich zła passa się dalej ciągnie , kupowanie nowych charów nic nie daje .
|
zastanawiam sie czy autor tematu sam nie sharuje swojego 'musku'
|
myśle , że filmik ban'aha ? czy jak to się pisze ;p pod tytułem interregnum na ventrilo wyjaśnia całe zamieszanie ;p
|
Fruti sprzedany na 100%.
Drah Slim nie został nabyty w legalny sposób, tylko go ukradziono. ( nie łapie sie na liste). |
Up@
Glupoty gadasz xD lapie sie na liste. |
manndy najwiekszy pion i przydupas w inter, nawet intery go nie szanuja BLEH
|
i tak po wojnie amesy mendesy itp itd nie będa w Inter bo dla LUkiego pionasy nie sa potrzebni :o
|
Cytuj:
|
w lr tez nie ^^
|
w lr nie ma tylu co w interr lub nie ma ich wcale , jakby nie patrzeć "przydupasy" bez obrazy nie mam nic do nich ;p , są podstawą interr :]
|
Zitob menager na bank nie grałem 2 lata temu i nadal jest ten sam owner bo znam go w rl.
|
Fruti Angel to muj RL i wiem ze ma caly czas tego samego ownera któremu pomagalem wybierac name niewiem czemu wzioł sie on na tej liscie
Luki zeczywiscie nie potrzebuje pionasów btw. Lukiemu sie to chyba znudzilo dlatego zamienil sie postaciami ^^ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:03. |