![]() |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Muf........ |
WYJDZ prosze i nie wracaj
temat do usuniecia... |
Cytuj:
wyjdziesz predzej niz on. @top huhu ale fale krytyki ;o |
@emq
To dobrze, że umiesz bbcodes ale mnie to jakoś nie cieszy... Nie rób z siebie takiego PRO bo nim nie jesteś jeżeli myślisz że rozwiążesz zagadki/mity to GZ! :baby: @up Dokładnie ale co ja zrobie każdy ma inne zdanie :/ |
UWAGA!!! teraz rozpęta sie awantura a temat będzie się ciągnął w nieskończoność, pięknieX(.
Poza tym, wychodzimy trochę z działu i dochodzimy do main a demon legi to legenda, ileż to ludzi próbowało zdobyć demon legi, ten mit skasowany, o innych można se pogadać, ale nie w tym temacie |
Cytuj:
|
- Po wejściu do TP obok MM teleportuje nas do: Mitwalinków ... BUSTED
- Po wejściu do TP obok MM teleportuje nas do: Mijscówki z SS ... BUSTED - Po wejściu do TP obok MM teleportuje nas do: GM Island BUSTED Teleportuje nas do logautu z niemożliwością ruszania ... :( http://img291.imageshack.us/img291/3900/potprg5.jpg Człowiek się meczy ... Przenika przez ścianę ... Dochodzi do TP i dupa psia ogon suczy ;( feIk? |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
A na mainie Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ile mi zapłacisz jak Ci przedstawię człowieka który 469 ma wyłożone na tacy? :) Cytuj:
Cytuj:
Silver Mace Quest - Rozwiązany Annihilator Bear - Rozwiązany Basilisk Quest - Jak był dostępny, rozwiązany 469 - Rozwiązany SoF - blisko ukończenia A to, że nie jest to podane do szerszej publiki to tym lepiej bo jak myślisz że takie nooby jak Ty dostaną kiedykolwiek spoila z tych otóż Questów to się grubo mylisz. A więc kolego, zamknij pysk bo nie masz najmniejszego pojęcia o tym o czym piszesz. Posiedź w mitach chociaż rok i wtedy się odzywaj, a nie, ściagnął NG, obbadał sobie tereny i kozaczy... @down Jak się wie DUŻO, ma się znajomości i trochę oleju w głowie, łatwo można się dowiedzieć ile jeszcze zostało do zakończenia. Zazwyczaj jak coś się ma, idzie jak z górki. 469 to nie moja działka, ale znam człowieka który na ten temat wie wszystko. Pracował nad tym ładnych pare lat, i w końcu doszedł do celu. Jest to bardzo zaplątany, niezwykle trudny do wytłumaczenia i pracochłonny wątek. |
Cytuj:
1) Dlaczego zasłoniłeś EQ? (Boisz się, ze zobaczymy przedmioty z OTS czy znowu udajesz, że masz Brass Armor?) 2) Dlaczego mapa wskazuje poziom wyżej? (To akurat pytanie retoryczne, każdy wie, że masz zasłoniętą mapę w miejscu teleportu) 3) Jakim cudem przelazłeś obok Minotaura Maga i masz prawie pełny pasek HP? 4) Dlaczego na ziemi nie ma ANI JEDNEGO Energy Fielda? Lub: 5) Jakim cudem przeszedłeś przez ścianę? @Quiqqly Skoro rozwiązaliście 469 to powiedz mi, co się za tym kryje? Pytam z czystej ciekawości. I ciekawi mnie to, co mówisz, bo wynika z tego, że wiesz na ich (questów) temat wszystko. Skąd pewność, że niektórych od rozwiązania np. SS Questu dzieli krok? |
@up
A nie jest to czasem fotka robiona za pomocą cave bota? Jeżeli się nie myle w bocie jest taka możliwość "zejścia" kilka poziomów na dół lub do góry. Co do zasłoniętego eq... Hmm znów udaje że ma Brass Arm :D @topic Żeby offtopu nie robić: Mino Mag to NPC Busted Do Ghula wejść można jeżeli poruszamy się tak jak on Busted |
To FeIk pisze obok jak biało na białym ... ;)
I robione oczywiście CaVe Botem ... :D Tak z nudów umieram łażę i szukam ... :) Jak padnie się od rata na wysokim lvl to coś się stanie ? BUSTED B) Z nudów sprawdziłem ... |
@up
"Banished: until Sep 20 2008, 09:04:26 CEST because of hacking" buhehe xd @top Ghoul - NPC = BUSTED Najfajniejszy wkret jaki widzialem xd |
A co nas to obchodzi? PW istnieje.
Sądzę, że kolejne "obalanie" mitów nie ma tutaj sensu. Nie w tym temacie przynajmniej, bo zawsze jakiś mózg zacytuje i skomentuje pierwszy post, nie czytając nawet drugiego. Ogólnie ciekawi mnie, że już dwa tematy o podobnym znaczeniu założone przeze mnie zostały usunięte, a ten tu dalej stoi... |
No wiesz Dark~.
Żeby to wszystko ogarnąć trzeba by nowej Tibi ... ;) Tak to jesteśmy skazani na wieczne potępienie... :( nawet jak by ktoś chciał to poukładać to by musiał usunąć wszystko czy może jednak nie ? Za dużo roboty to po co robić ... :D |
Dobrze, jestem w stanie zrozumieć jako taki sens tematu.
Ok, rozumiem że ktoś od czasu do czasu chce się pokazać (nazwijmy to tak - to nie obelga) i zakłada takie prowokacyjne tematy. Ale za chu*ja pana nie mogę zrozumieć dlaczego mity o 469 czy skarbcu w Kazo są w dziale Tajemnice Rookgaardu -,-. Co do tematu - przestańcie, nie warto... Zapowiada się kolejny spamerski topic w którym "pro" próbują udowodnić pro że to oni są pro... W sumie co ja pierdole, i tak mam to w dupie :p Zżerajcie się śmiało, rozerwiecie się zdeczka. Gl&Hf @Edit Mity - Busted. Padłem. Za dużo diskawery. |
tarantula to matka w poison cave , ghoul był częścią katana rooomu,mino mag strzeże teleportu do mintwallin a spike sword jest po to by zachęcić graczy do wyjścia na maina
dziękuję |
Cytuj:
żal gdyby spike swordem chcieli by zachęcić do maina to by nie dali go tylko np. magic sword -.- |
Cytuj:
Up i 2Up - fajna data, co? |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:21. |