![]() |
Cytuj:
Cytuj:
|
a ja wracalem w nocy z piatku na sobote znad morza ;d widzialem po drodze wiele szkod, min autobus zespolu 'Slask' po wypadku... najlepszy byl moment jak juz dojezdzalem na slask, przez ponad 15 min blyskalo sie prawie co kilka sekund ; d
|
Cytuj:
@top: w Opolu względnie spokojnie. Powiało, popadało, pobłyskało, ale szkód nie widziałem. |
Bełchatów niedaleko Piotrkowa u mnie było prawie jak zwykła burza ale głośne grzmoty i jasne błyski nic takiego nie latało tylko w połowie burzy oglądałem se film "Wodny świat" niezłe tylko już 3 razy oglądałem i nagle jebnął piorun gdzieś i na mojej i pobliskich ulicach nie ma prądu mój tata zapalił latarkę i szukał świeczek jak znalazł to prawie zapalił jedną i nagle prąd jest :]:D
|
Przerąbane niektórzy mieli umnie na górnym śląsku to tylko burza i grad. ;(
|
Cytuj:
W każdym razie fajnie napieprzało, co dwie sekundy (średnio) błysk, grzmoty już niekoniecznie. Zawsze jak widzę tak potężną burzę, to mi się przypomina Wojna Światów... czas zacząć się leczyć. |
@up
Też oglądałęm. Siemianowice Śląskie a ta wiocha, która została rozwalona to Sieranowice. |
u mnie jedynie jak jechalem samochodem to slalomem sie tylko dalo po ulicy bo wszedzie galezie i te wielkie i te duze xD
btw, (warmia i mazury) |
Cytuj:
|
Biedny... hahahaa
|
Cytuj:
tez jestem ze slaska a mianowicie z Żor :p (małe miasteczko pare km od Rybnika) burze i nawałnice były niezłe, od piątku do niedzieli non stop burze, ulewy, gradobicia, wichury |
Dzisiaj trąby powietrzne a za 50 lat burze piaskowe : P.
|
Cytuj:
|
A ostatnio ostrzegali w radiu, że w zach.-pomorskim będzie źle, no i przez to z namiotu zrezygnowałem, a przez 2 następne dni tylko trochę pokropiło! ;(;(X(:(
|
Ja byłem wtedy nad morzem. Była jakaś burza i przez nią nie pojechałem na Kabaret Moralnego Niepokoju. :( X( :baby:
|
Cześć Myst ; *
U mnie tylko padało i nic więcej :< jakoś zyje a Ty? |
Daj mu spokój, bo bana przyrobisz. Mówię poważnie.
A u mnie jeszcze to w ogóle był taki pechowy okres. Pożar jakiś, pewien gość spadł z dachu i się zabił. :evul: |
U mnie trochę pokropiło.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:13. |