![]() |
Cytuj:
|
ŁaŁ jakie on ma szypkie ronczki : <<<
A tak na serio... Żal mi go :/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
Btw - ucałuj Andrzejka ode mnie :* |
Żeby blokać 70 palkowi BB island to trzeba mieć na prawdę krzywo pod kopułą.
|
Cytuj:
|
A od kiedy jest nowy owner (stary i nowy sux)? Bo ja pamiętam jak on po Polsku napieprzał, kiedy jeszcze na Guardii pykałem. ; |
|
Ancienciq zostal sprzedany za 800 euro bez eq:)Pewnemu Holendrowi,jest to znajomu Nathyna z rl
|
Cytuj:
Od razu zaznaczam, że jestem zwykłym, neutralnym graczem, nie sympatyzującym z żadną ze stron tego słynnego konfliktu. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie muszę pisać , że znam sie na lepiej na tym na tamtym na sramtym ; sam jestem przekonany w czym jestem dobry itp itd.Ale dobra bo odbiega to od tematu z którego i tak wielkie G sie zrobiło. Przyznać trzeba jedno , nie specjane są te filmy ( dla ludzi którzy napiszą : Nagraj sam ; bodajże gdzieś jest jeden mój filmik a btw dajcie mi 100 + to nakręcę z miłą chęcią ). tematu nie będzie koniec póki moderator nie zamknie. elo |
Cytuj:
|
Ancienciq byl, jest i bedzie smieciem, niezaleznie kto nim bedzie gral. Koniec tematu.
|
Cytuj:
Trzeba dać mu szansę. Ważne, że ta jego śmieszna pseudo-gildia została rozwiązana. To już jakiś krok do przodu. |
Cytuj:
Lol niezla teoria spisku :D |
non-pvp = didn't happen
Imargam pozdro dla ciebie, ciskaj tam polaczkow na furorze |
Panowie spokojnie! Dalej cisnę pewne nacje servera :-)! Ale już nie zbieram k armorow w ab jak kiedyś, po prostu pilnuje by takie akcje nie miały miejsca... a ten plebs z nebuli niech poda name, załatwię mu oranko :d!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:42. |