![]() |
Popieram przedmówce ;]
Tylko jak znam życie, większość osób pójdzie do szkoły , a tacy Wojownicy zostaną i będą "trrrollloowaaccc " forum |
Ciekawe ile Maledrus i Mebi stracił milionów expa ;>
|
@up
NAwet Nodois się nie doliczy ;] Ogólnie po akcji nocnej i dziennej dziś we fragach mniej więcej po równo ;] ENjoy O By więcej takich akcji ;] |
lol po rowno? W nocy bylo 13:1 dla VU a w dzien 27:5-6 dla VO, jak dla mnie to to nie jest po rowno, ale moze Nodois sie lepiej doliczy?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wystarczy spojrzec na kazia, zeby bylo wiadomo jak ta wojna sie skonczy. Vu zostanie zeslane na rooka ;]]]]]]
|
Nie pojszło? Zagłada kaziowych muchomorow.
Wpierdol trwa. |
Cytuj:
czy semi-afk botowanie od 8:30 do teraz z przerwą na odniesienie loota i odkupienie suppli to nie 'spokojne expienie'? :) pozdro |
Vo wygra ta wojne... Caly serv tego chce ! VU to abuserzy , a szczegolnie mistrz pustynie uber elo gracz Exsiliun (kij mu w oko).
DO BOJU xd |
Wzruszają mnie wypowiedzi przydupasow "Viribus Sr-Units"
Zasadniczo to dla Vo ludzie juz sie wyplacaja albo chca sie wyplacac a dla VU?? Furore poproscie niech tu robi chary bo wam to już nikt nie pomoze czasy Virbusowskiego Pa dobiegly konca a to ze ten jakis cep tu pisze ze nie bedzie spokojnego expienia juz na nebuli to mnie rozjebalo i dobrze ze nie bedzie , tu zaznaczam VO przynajmniej bedzie mialo troche rozrywki pomiedzy kolejnymi wbitymi milionami expa Nawet jakbyl bym Hunted od Vo to o kurewskich pizdach z vu bym nie pomyslal wiec nie wiem kto moze z nebuli jeszcze wam pomoc a do vo ludzie wciaz dochadza lub chca dojsc ... a fragi to nie wszystko jak juz tu mowil tana oni to i tak odrobia a patrzac na 4 dedy kazika i jego lewerki to do konca roku kazia na rooku moim rookslayerem bede mijal muahahhahahttp: POZDRO&POCWICZ |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ahaha cały serwer, dobrze powiedziane, tylko zapamiętaj sobie moje słowa kmiocie, że na serwerze PVP ( player vs player ) ktoś musi padać i ktoś musi zabijać. Zobaczymy kto będzie dostawał wpierd*l od VO, jeśli VU nie będzie wychodzić na openki ;) Odpowiem ci: WY DOSTANIECIE WPIERD*L OD VO Tylko wtedy to wy będziecie sobie sami radzić z tym ścierwem bo my będziemy mieli w was wy***ane. Elo<<< |
hmm oj już nie brońcie tak vo ;]
Chodzi o to,że ciągle wypominacie pa ze strony vu , bo z 3 osoby stamtąd pozyskiwały nie zbyt uprzejmie BOh, a co robi Vo ? jesteście aż tak ślepi ? że nie widzicie jakie rarytasy robi Gauwart z Elaneyem? A poexpić tam gdzie chce VO, to napewno już nie można, a trwa wojna, po wojnie, poprostu aż niechce myśleć co będzie jak Vo wygra, SCk odkąd przejął lidera od Finixa stał się niezłym PA'owiczem ;] jeszcze będzie wam to przeszkadzać |
Z powyzsza wypowiedzia sie zgodze, Gauwartt i Elaney ( a szczegolnie elaney) to chyba najwieksze bledy tego serwa.
|
Cytuj:
NOM JAK SAM CHUJ :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD |
Cytuj:
To prawda wczoraj wyrzucił mnie z expa ; ((( |
Cytuj:
A powiedz mi kim ty jestes na tym serwie ? ;ooo |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:55. |