![]() |
Cytuj:
|
@up
Jeśli bym wygrał Pacca na 3 dni( 1 szansa na 1 000 000 000) To bym zrobił postmana Edit: @ Ci co pisali o palu Wy pisaliście pewnie od siebie,a ja chce żebyści mi napisali od tego co lubie._. Dobra knightem, ale czy skillowanie jest jeszcze bardziej uciążliwe niż mi sie wydaje? Chce patrzeć na trening, przyjemność gry i zabawe niż na "Zlobie 100 lefel knajtem i go spszedam na alegro" P.S. Ci którzy napisali lepiej nie graj w tibie niech nie wchodzą to tego tematu więcej |
Cytuj:
|
Lepiej nie graj w tibie.
Sama sonda za siebie mówi Ponad 50%(47.83%) jest na ,,Lepiej nie graj w tibie". Proste |
Ja bym na twojim miejscu wybral kina na poczatku ze skilami jest dosc meczaca ale jak wbijesz skile to lvl cisnie jak posrany a kasy masz tyle ze sie w dp niemiesci
|
Cytuj:
Cytuj:
założę się też ze i pacca kupi |
Cytuj:
30 knight na dragach? co gfb potion? gz man super pomysł Postacie zbalansowane? zobacz gdzie expi 100 ek/rp 100 ek - żółwie , małpy , lizardy , dragi - zajęte 100 rp - wrl , bk , dl'e , hydry , frosty haha i to jest zbalansowanie względem że każdą profesją gra się ciekawie? |
"praktycznie na zadnym lvlu knight nie expi szybciej niz inne profki, a kasa przewaznie nie zalezy od profesji jaką grasz tylko od ciebie samego"
nie uwazasz ze knight zarabia wiecej niz np sorc ??:baby: niejestem zbyt doswaiadczonym graczem ale z ciekowostki zapytam :baby: |
Cytuj:
|
@topic
Palek, Druid albo Sorc. Knight to nuuuuuda. Glupi wybralem knighta, wbilem 45 level i przestalem grac. Predzej czy pozniej knight Ci sie znudzi. Polecam sorca z paccem :) Cytuj:
|
Cytuj:
wybierz maga = profesja z przyszloscia . |
Normalnie to dobry by był pall dla ciebie. Ja lubie knighta, aleknight bez pacca
to jak człowiek bez duszy:x:. albo nie graj w tibie, to zależy też od ciebie:p |
Moja ulubiona profą jest KNIGHT ale zaznaczyłem pallka bo na początek jest to łatwa lecz wymagająca sporo kasy postać jeżeli trochę poskillasz to masz ładne hity z daleka a skilla się szybko i pallem bardzo mocne hity zadajesz nawet na małym skillu choć wtedy rzadko trafiasz a jeżeli masz zamiar kupic pacc to pall tez ma pare ofensywnych czarów których także może używać z daleka.
|
sorki że tutaj ale nie chce mi sie robić nowego topicu:p
mam to samo pytanie ;D kim grać sork,pal czy kin? Pacca NA PEWNO NIE BĘDĘ MIAŁ bo nie mam własnych funduszy na to a rodzice mi nigdy nie dadzą X(:( lubię palka ale na niższych lvl zarabia się nim się strasznie ciężko a przeiez trzeba mieć kamienie na trening ( a na goblinach zawsze pełno noobów/pk siedzi) knightowi wolno idą skille i wali w zwarciu czego nie nawidze (i nie ma dobrego czaru leczącego) a sorkiem bez pacc sie praktycznie nie da grać mam postać 8lvl na wyspie i nie wiem co wybrać :/ plz odp. |
co do tego wybieram na twoim miejscu knighta poniewaz mialem 47 pallka skille 80/66 ale gdy wybierasz sie na lepsze potwory to niepoexpisz ;] ciagle waste
|
Tak się zastanawiam, jakim cudem rodzą się takie pytania w głowach ludzi.
Moja rada?? Człowiek uczy się na błędach.......;) |
Dobra można powiedzieć że nie bede grał sorkiem, drutem.
A więc został Knight I paladyn. Zrookowałem się (Nie śmiać się) I teraz zaczne od początku. Prawdopodobnie bede chciał dobić 100 lvl i dać se spokój z tibią albo kupić pacca(1% szans) Więc? |
Cytuj:
Jeżeli świat pvp to tylko pal. Jeżeli na non-pvp i do botowania to knight. A no i knightem trzeba dużo dłużej skillować a zarazem nudno się nim gra i expi. |
@up
Mam już 5 lvl ;p A więc knight. Temat zamknąć, spalić, wysadzić :P |
Jeżeli nie będziesz miał pacc to druidem/sorkiem nic nie zdziałasz.
Bez pacc najlepszy jest Paladin. Do bocenia zaś knight :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:17. |