![]() |
Cytuj:
<10 cholernych znaczków> |
lol ludziom szkoda kasy na parcela
|
rozumiem cie ja stracilemm w sumie juz tak 1kk na ludziach przykre no nie?:/
sharowalem 62 palla sam mialem na tym samym servie 64 knighta dostalem exploita od kolegi i 500k 2 pomysl?kolega dalem mu tez itemy powiedzial ze zdjecie dla koelgi chce sie pochwalic eq ze niby jego wiec mu dalem noi tez sie zawiodlem :/ |
właśnie dwaj koledzy u góry mają rację 15gp ci szkoda było na parcel, temat do zamknięcia sam jesteś sobie winny bo nie miałeś 100% pewności że ci odda
|
Cytuj:
To nieprawda, że nie-rlom nie można ufać. Ale z zaufaniem trzeba uważać. |
[joke]Ja bym na twoim miejscu wzial nóż kuchenny zabil matke i zdesperowany dolaczyl do teksanskich power ranger's .
[/joke] @top Zmien server i tyle . |
no niewiem...
Ktos tu powiedzial ze jak sie kogos niezna z rl to nie warto mu ufac... czasem jest inaczej... moj znajomy okradl kolesia z ktorym sie kumplowal i chodzil pare lat do klasy... to jest chore zeby niszczyc znjomosc dla pikseli...
|
tak to już jest, przyjaciel był przyjacielem ale jak zobaczyl kilka "cennych" pikselkow to mu cala przyjazn przeszla, jeszcze na npvp
ja mam przyjaciol na tibi ktorych znam na rl i mogei m zaufac, mamy swoje pasy aby ratowac sie wlasnie z kickow/lagow, invy do domkow (no poki co domku nie mam, facc :< ) jak mieliby mnie okrasc mogli by to zrobic juz dawno na ponad 1kk , cuz nadal mam swoje itemy |
Moje passy ma kumpel ktorego znam z gry;P Przed podaniem mu passow, wspomnialem mu tylko ze znam jego adres, i w razie czego, odwiedzę go. Ps: Znamy sie jakies 2-3 miesiace:p
|
Nie koniec tematu, bo temat jest pouczający!
|
Cytuj:
btw Ja (20-06-2008 22:55) ty kupowales ostatnio od YYYYY pacca? XXXX (20-06-2008 22:57) ta ojebal mnie |
Cytuj:
hehehe mam tylko nadzieje ze nie nalezysz do internetowych napinaczy ( o byle pierdołe rzucasz hasla "wpadne ci na chate z kumplami" ) bo kiedys jak powiedzialem gosciowi ze ma koledze placic 50k za jego smierc i oddac loot to uslyszalem "a wpi**** bys nie chcial? dawaj adres i k***a zaraz jestesmy u ciebie na chacie" |
Cytuj:
Ps: Jakby mnie obje*ał to nie była by byle pierdoła. Ogólnie, nie rzucam takimi hasełkami :) |
Cytuj:
Ja mialem 2 przypadki : Poznalem kumpla w grudniu 2005 roku , w okolicy 2006/2007 mial hacka , zrobil nowego chara , pomoglismy mu jako gildia . W styczniu 2008 roku poprosil mnie o pozyczenie eq , chcial zrobic sobie zdjecie (eq : Demon Helmet,MMS,BS,DSM,G-Legi,Boh,aol) . Chwile sie wachalem , ale co tam , w koncu kumpel. Pozyczylem mu , za 5 min mi oddal <Kumpel> W tym samym czasie , jakis miesiac temu poznalem drugiego kumpla . Tez byl fajny . Jakies 6 miesiecy temu pozyczylem mu softy na runki , zuzyl je , odkupil i oddal. Pozniej poprosil 2 raz o nie , i juz softow nie widzialem. <Kumpel-Zlodziej> Oby dwóch kumpli znalem od ponad 2 lat .... |
przeczytałem pare postów "nie ufajcie nikomu" błąd nie wszyscy są tacy ... ja mam kumpla który mi przekladal full seta a wcale nie znam go z rl ... robił runy na moich softach i też nie było problemu nie można wrzucac wszystkich do jednego worka ...
|
Jak widać przykład Sashry niewiele Cię nauczył...
|
Tutaj trzeba byłoby się zagłębić w socjologiczne nauki o środowisku w którym żyjemy a ja po prostu uważam że są ludzie na których można polegać ... ja nigdy nikogo nie okradłem i nie mam takiego zamiaru .
|
Cytuj:
|
@up
Albo 11gp Ja mam kumpla który ma do mnie passy i nie raz mógł mnie wyjebać na 3kk+ i jakoś się nie boję, żeby mi chociaż jedno gp zniknęło. Jeśli mówisz typowi, że wpadniesz do niego, jeśli coś Ci zniknie, to nie na tym zaufanie polega... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:08. |