Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   [Serwer] Seromontis dead, Hiberna War (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=190739)

neopostman 27-08-2008 17:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez FighterKamil (Post 2246954)
Knight maszyna do zabijania

Od kiedy knight jest maszyną do zabijania ?

milanello75 27-08-2008 18:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez neopostman (Post 2247382)
Od kiedy knight jest maszyną do zabijania ?

300 knight vs 300 sorc kto wygra? knight ma zaduzo hp i nie wiem jakie on ma skille ale leczy sie okolo 1000hp z greatow a sorc co mu zrobi? nie walnie tyle z SD a knight moze walic z lapy i exori gran albo groudshaker czy jak to tam :p :baby:

Niwgnip 27-08-2008 18:11

Cały czas słysze "złożył się jak lama" "hahaha, noob sero" :) no okey, złożył się, fakt, ale ja również złożyłem się jak on, tylko że na jedno combo ;) zauważcie ile ludzi stało na drabince, a ile "exani hur down'em" obok :) więc przestańcie gadać że się nie umiał wyleczyć, bo nie ma szans się wyleczyć choćby miał 600lvl... a jeśli chcecie jakieś filmy z wojny, jak np. sero nie pada, ale go ratujemy ;) mimo że go nawalało pełno osób to odwiedźcie sobie forum na tibiade i tam w filmach poszukajcie z hiberny ostatnie akcje ;)

@problem z serem

obejrzyjcie film "Hiberna Battle" na 3 stronie(na tibiade) i zobaczcie jak składa się 192 ek. Dziwne, on nie umiał się wyleczyć?

Yours,

Zielony~

P.S. linki do filmów mogę na PW, bo chyba jest zabronione w postach:P

qq2 27-08-2008 18:35

@milanello75

Pierdzielisz głupoty, takim myśleniem to daleko w Tibii nie zajdziesz.
Na początku zaznaczam, że nie jestem jakimś obrońcą knightów, bo miałem ich w mojej karierze tibijskiej z 3 na 4 lata gry ;]
300 sorc, co prawda nie zabije 300 kiny, ale NIE PADNIE od niego solo ;]
Przykładowo: taki knight do zabicia w pojedynkę (w tym przypadku "przez sorc'a") to prawie, że czołg, ale nie zapominajmy, że nawet z takim lvlem nie da rady sorcowi. Sorc / utamo / + do tego jeszcze hp, jest prawie równorzędnym przeciwnikiem dla tego knighta (co prawda raczej go nie zabije, ale ma duże szanse, że sam nie padnie, bo 1. ma dość znaczne hp i manę oraz "ułomność" knighta w pk'owaniu) ;]

Niwgnip 27-08-2008 18:41

w walce knight vs sorc/druid wygra ten, kto będzie mieć więcej suppliesów :P jeżeli oczywiście walczyli by na śmierć ;) a nie że sorc se zacznie uciekać etc ;]

Lubie_Korniszony 27-08-2008 18:42

Wiem, że by się nie wyleczył, ale mógł się leczyć, zawsze jest jakaś opcja, że coś się przyfarci, typek obok się ruszy, etc. A poddanie się = dead jak szmata.

@FighterKamil
Też Cię lubię.

@Valariazz
Żadna balansacja profesji, jak jest 20 z kombosem na 1 to byłoby chore gdyby on miał szansę się wyleczyć, więc się zastanów.

Niwgnip 27-08-2008 18:49

wiesz, ja też w pewnym momencie zacząłem myśleć żeby dać się tam już zabić, bo szkoda potów :P ale próbowałem jakoś przetrwać i padłem jako drugi z ostatnich :P a co do tego że sero zawsze pada, czy tam że zawsze go leją etc. to jest logiczne ;) bo oni na niego mają największą chętkę :P

milanello75 27-08-2008 18:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez qq2 (Post 2247464)
@milanello75

Pierdzielisz głupoty, takim myśleniem to daleko w Tibii nie zajdziesz.
Na początku zaznaczam, że nie jestem jakimś obrońcą knightów, bo miałem ich w mojej karierze tibijskiej z 3 na 4 lata gry ;]
300 sorc, co prawda nie zabije 300 kiny, ale NIE PADNIE od niego solo ;]
Przykładowo: taki knight do zabicia w pojedynkę (w tym przypadku "przez sorc'a") to prawie, że czołg, ale nie zapominajmy, że nawet z takim lvlem nie da rady sorcowi. Sorc / utamo / + do tego jeszcze hp, jest prawie równorzędnym przeciwnikiem dla tego knighta (co prawda raczej go nie zabije, ale ma duże szanse, że sam nie padnie, bo 1. ma dość znaczne hp i manę oraz "ułomność" knighta w pk'owaniu) ;]

no masz racje troche przesadzilem ale mana greaty nie odnawiaja tyle co greaty kinia

AdiZgOlek 27-08-2008 19:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lubie_Korniszony (Post 2247470)

@Valariazz
Żadna balansacja profesji, jak jest 20 z kombosem na 1 to byłoby chore gdyby on miał szansę się wyleczyć, więc się zastanów.

ale zrozum ze nawet jakby go bilo 5 sorkow to on by co ture mial mniej hp, hail potiony

Yebro 27-08-2008 20:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez milanello75 (Post 2247425)
300 knight vs 300 sorc kto wygra? knight ma zaduzo hp i nie wiem jakie on ma skille ale leczy sie okolo 1000hp z greatow a sorc co mu zrobi? nie walnie tyle z SD a knight moze walic z lapy i exori gran albo groudshaker czy jak to tam :p :baby:

Buahahah od kiedy w tibii walczy sie 1 vs 1?

@topic Sero to zero (rym?).
Ktoś kto posiada taki level powinien potrafić osłaniać się mwallami albo chociaż nie dać się wypchnąć z sqma pod drabinką.

Byle_jaki_nick 27-08-2008 20:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AdiZgOlek (Post 2247544)
ale zrozum ze nawet jakby go bilo 5 sorkow to on by co ture mial mniej hp, hail potiony

A czy sorc się wyleczy jak bije go pięciu? Nikt się nie wyleczy, jeśli nie ma opcji ucieczki, więc nie pierdolcie, że te potiony są takie słabe. U sorca gmp daje 200 many, więc 'ciutke' mniej...

AdiZgOlek 27-08-2008 20:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Byle_jaki_nick (Post 2247636)
A czy sorc się wyleczy jak bije go pięciu? Nikt się nie wyleczy, jeśli nie ma opcji ucieczki, więc nie pierdolcie, że te potiony są takie słabe. U sorca gmp daje 200 many, więc 'ciutke' mniej...

Tyle ze knight ma zazwyczaj role tanka na wojnie , a sork shootera...

Maver 27-08-2008 21:29

Cytuj:

Tyle ze knight ma zazwyczaj role tanka na wojnie [...]
raczej biega i zbiera loot, nawet 500ek niewiele zdziałałby na ob
chyba, że chodzi o akcje na 1 osobę... wtedy w trapie faktycznie może robić za "czoug"

neopostman 27-08-2008 21:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez milanello75 (Post 2247425)

Moim zdaniem będzie to sorcerer xF.
Wrzuci sobie utani gran hur, będzie trzymając dystans atakowac knighta runami sd, a knight ? Nie ma tu nic do powiedzenia..
Ps. z greatów leczy się 500 nie 1000.
Z e grana taki knight walnie max 250, a z sd sorc nawet 400..

Maver 27-08-2008 21:51

wg mnie są bardzo małe szanse żeby któryś z nich wygrał taką potyczkę

Nebulianski_wojownik 27-08-2008 22:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez FighterKamil (Post 2246954)
Knight maszyna do zabijania

HAHAHHAHHAAAH leci to do mojego podpisu

FighterKamil 27-08-2008 22:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nebulianski_wojownik (Post 2247875)
HAHAHHAHHAAAH leci to do mojego podpisu

Jest w tym coś śmiesznego ??

@neopostman
Jeżeli to zrobisz to jesteś PRO ok ??

Nebulianski_wojownik 27-08-2008 23:55

Tak, to ze tak ubogi knight ktory max z e granki walnie 250 i to jeszcze stojac przy kims. Knight w zabijaniu jest najgorsza profesja ze wszystkich.

(Pisze 2 posta bo opcja edytuj mi nie dziala ;\\)

Hestoran 28-08-2008 02:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koszyk (Post 2246512)
E tam, DM sux na Arcani dostaja w piz***zke

Na arcani gra od nas 7 osob. ;)

ZapodajMuze 28-08-2008 02:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez neopostman (Post 2247726)
Moim zdaniem będzie to sorcerer xF.
Wrzuci sobie utani gran hur, będzie trzymając dystans atakowac knighta runami sd, a knight ? Nie ma tu nic do powiedzenia..
Ps. z greatów leczy się 500 nie 1000.
Z e grana taki knight walnie max 250, a z sd sorc nawet 400..

Pokaz mi sorca walcego 400 z sd w czloweika ,gl.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:11.