![]() |
Ja pierwszy raz o tym słyszę wiec nie wiem ocb. : ppp
|
Ja wieże. da się (chyba) trzeba tylko kombinować aż cos nam wpadnie do głowy.
a ten kto się o tym dowie zostanie wynagrodzony od cipsoftu (chyba) ja zaznaczyłem na drugą odpowidźB) |
@up
A wielkie te wieże? @ Zacytuję Xeva (<3) Ale o co kaman? : < |
Cytuj:
Mnie tam na Rooku trzyma Gildia/Umiejętności(z takim lvl i skillem, moj Kinek bedzie machał maczuga jak ostatnia pokraka, nie mówiac juz o Hp/manie /Ludzie/1 owca ktora bardzo lubie/odmienność/nooby (chociaż denerwują, dodaja charakter :D)/i lańcuch jakim kiedyś ktoś mnie przywiazał... Nie Frytki tworzą rookgaard, tylko ludzie. Zaznaczylem: Bajeczka Powód: Uwierz i klasnij, a szpike sword i opakowanie Frytek z MCdonalda pojawi się w twoim backpacku. @Up xD |
A czy czasem Rookguardian De'bove (sorki nie wiem jak sie poprawnie pisze) już go nei zdobyła? W 1 temacie widziałem jej post
"Tak zdobyłam go ale po 1 hicie w sheep spike sword znikną, to moze mozliwe ale spike sword to cos wpodobie jak ice rapier na mainie". Z tych co na forum sa od 2007~~ powinni wiedziec o który topic mi chodzi ;] |
Mam spike sworda!
Mi tez wierzysz? -.- |
Cytuj:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=157911 |
Cytuj:
Nie offtopuj, nie potrzebuję w temacie zbędnych komentarzy, czy pomocy. Wyrażajcie swoje opinię. Cytuj:
|
Według mnie wieżyć to można w Boga a tak to wybieram drugą z dołu odpowiedz ile to lat jest spike sword na rooku a ile ludzi go zdobyło.bym zagłosował.
|
Wg. Mbie nie da się zdobyć Spike Sword'a na Rookgardzie :)
|
Nie da się zdobyć;)
|
Według mnie nie da się zdobyć SoFa bo:
a) Quest nie istnieje. b) Jest nie dokończony c) Quest nie został odkryty przez graczy (najmniej prawdopodobne). Pozdrawiam =] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:48. |